ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΤΟ FACEBOOK


."Η Εκκλησία του Σατανά είναι μια οργάνωση, της οποίας η Διδασκαλία βασίζεται στην σαρκική φύση του εαυτού μέσα από τον αγώνα της για την αυτοεξέλιξη, την αυτογνωσία και της κατάκτηση της Γνώσης, σε όλα επίπεδα.
Οι στόχοι και οι σκοποί της Εκκλησίας του Σατανά, εκφράστηκαν από τον Anton Szandor LaVey, το 1969, στο βιβλίο του ''The Satanic Bible'' (H Σατανική Βίβλος).



Στις αρχές του 1960, ο Anton LaVey ιδρύει το περίφημο Τάγμα του Τραπεζόεδρου, το οποίο περιλαμβάνει διδασκαλίες της Αριστερής Ατραπού της Μαγείας, της Σκοτεινής Αλχημείας και της Grotesque Τέχνης. Στους κόλπους του Τάγματος συμπεριλαμβάνεται και η Πολυδιαστατική Μαγεία του Πολυδιαστατικού Συντονισμού κι Επικοινωνίας.

Το ίδιο Τάγμα αυτό, αργότερα, θα αποτελέσει τον πυρήνα της Εκκλησίας του Σατανά. Στην ουσία του Τάγμα του Τραπεζόεδρου μετονομάστηκε σε Εκκλησία του Σατανά, από τον ίδιο τον LaVey.

O ίδιος ο LaVey αυτοαποκαλούνταν ''Μαύρος Πάπας''. Το Τάγμα περιελάμβανε τα εξής μέλη: Βαρονέσσα Carin de Plessen, Dr. Cecil Nixon, Kenneth Anger, Russell Wolden, Donald Werby και Michael Harner. Σύμφωνα με την ιστοριογραφία της Εκκλησίας του Σατανά, o LaVey μελετούσε και συσχετιζόταν με συγγραφείς Επιστημονικής Φαντασίας και Σεναριογράφους Ταινιών Τρόμου, όπως ο Anthony Boucher, ο August Derleth, ο Robert Barbour Johnson, ο Reginald Bretnor, ο Emil Petaja, ο Stuart Palmer, ο Clark Ashton Smith, ο Forrest J. Ackerman και ο Fritz Leiber Jr. Επίσημα, η Εκκλησία του Σατανά, ιδρύθηκε στο Μαύρο Σπίτι στο San Francisco της California, κατά τη διάρκεια της Βαλπούργειας Νύχτας (Walpurgisnacht) στις 30 Απριλίου του 1966, από τον ίδιο τον Anton Szandor LaVey, ο οποίος ήταν ο Υπέρτατος Αρχιερέας της, μέχρι και το θάνατό του, το 1997.


PS: Δεν βρίζουμε άλλα πιστεύω ούτε και προσβάλλουμε με υβριστικά λόγια άλλες θρησκείες. Σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των άλλων. Πλασάρουμε ειρηνικά τη δική μας κοσμοθέαση, χωρίς πολλά λόγια και σάλτσες. Όσα τρολλ μπαίνουν απλά για να κάνουν πλάκα, συμμεριζόμεθα το χιούμορ τους αλλά μέχρι εκεί. Όσοι γνωρίζουν ας σταθούν δίπλα μας.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger