ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο του καταυλισμού των τσιγγάνων στο καρνάγιο της Ρόδου ακριβώς στα νέα φανάρια. Σύμφωνα με την καταγγελία...
που έγινε και στην ασφάλεια ο οδηγός ενώ περίμενε πάνω στη μηχανή να ανάψει το πράσινο με στραμμένο το βλέμμα του προς τον 
καταυλισμό, ένιωσε ένα χτύπημα στο μέτωπο με αποτέλεσμα να τον πάρουν αμέσως τα αίματα. Παρά τον πόνο και τη ζαλάδα κατάλαβε το τι του συνέβαινε και αμέσως ξεκίνησε να απομακρύνεται από το σημείο φοβούμενος ότι θα τον ξαναπυροβολήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tvkosmos το θύμα, το πιθανότερο είναι να χτυπήθηκε από αεροβόλο όπλο ή περίστροφο που λειτουργεί με αμπούλα από απόσταση 30 έως 50 μέτρων, καθώς το σκάγι εξοστρακίστηκε και δεν του καρφώθηκε στον κρόταφο. Το μόνο θετικό είναι ότι η βολή του ελεύθερου σκοπευτή δεν τον πήρε σε κάποιο μάτι αφού σε τέτοια περίπτωση θα το είχε χάσει. Το μέτωπο του από το χτύπημα που δέχθηκε πρήστηκε και στο πρώτο φαρμακείο που βρήκε μπροστά του μπήκε μέσα ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.



Όταν κατήγγειλε το περιστατικό στην ασφάλεια η αντιμετώπιση που εισέπραξε ήταν κατά κάποιο τρόπο ”σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, αφού το σημείο αποτελεί γκέτο και για να μπουν σε αυτό οι αστυνομικοί για έλεγχο πρέπει να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση με μεγάλο αριθμό προσωπικού. Μάλιστα ενημερώθηκε ότι τις προηγούμενες μέρες δύο οκτάχρονα Ρομά έβγαλαν μαχαίρι σε καρδιοπαθή που έκανε τον περίπατο του στην παραλιακή οδό για να του πάρουν πέντε ευρώ ενώ μια γυναίκα δέχθηκε πετροπόλεμο καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο της.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο και να απομακρύνει τα παραπήγματα που αποτελούν εστία εγκληματικότητας από μια περιοχή που το κράτος έχει δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία καρνάγιου το οποίο ποτέ δε λειτούργησε.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger