ΕΙΣΑΓΩΓΗ

   Αγαπημένες Συνταξιδιώτισσες Ψυχές...

Καθημερινά συνομιλώ με αδελφούς και αδελφές μας οι οποίοι απορροφούν τα αρνητικότερα «νέα» που διαδίδονται από τα διάφορα μέσα και φανερά αηδιασμένοι από όλα όσα τους περιβάλλουν ρωτούν τις κλασσικά συνηθισμένες πιά τέσσερις "απεγνωσμένες" ερωτήσεις στον εαυτό τους και προς τους άλλους:


1. «Για πόσο καιρό ακόμα θα ταλαιπωρούμαστε;»

2. «Που είναι οι αλλαγές που μας υπόσχονται κάποιοι;»

3. «Γιατί δεν ενεργούν και αργούν οι Γαλαξιακοί;»

4. «Είμαστε τα θύματα μιας νέας υποτιθέμενης "φωτεινής" σκευωρίας;»



Προσωπική μου συμβουλή –χωρίς την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ- προς όσους έχουν τις παραπάνω ανησυχίες είναι η εξής...


   Αρχικά, ησυχάστε το μυαλό και το σώμα σας και πάρτε δυό-τρείς ανάσες ώστε να οξυγονωθείτε αρκετά...
Κατόπιν πιείτε τουλάχιστον ένα ολόκληρο ποτήρι φρέσκο καθαρό νερό και αφού είστε πλέον αρκούντως συγκεντρωμένοι χρησιμοποιείστε ως "όπλο" την απλή τρισδιάστατη λογική σας μέσα από την αντλούμενη γνώση που έχετε λάβει μέχρι τώρα –αφού η ανώτερη εσωτερική διαίσθηση είναι ελλειπής- έτσι ώστε να αρχίσετε να παρατηρείτε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιό ξεκάθαρα μέσα από το γειωμένο πρίσμα των συνεπαγωγών...και διαβάστε τα παρακάτω...



                                                                ΠΡΟΛΟΓΟΣ

   Μετά από 450 δισεκατομμύρια γήινα χρόνια όπου αρχικά άπαντες βυθιστήκαμε στο Μεγάλο Πείραμα της Δυαδικότητας φτάσαμε σήμερα, στην εποχή που συνειδητά διανύουμε, να βιώνουμε τον τερματισμό αυτού του Τιτάνειου Άθλου σε όλο αυτό το Σύμπαν της Σκοτεινής Ύλης.


   Ελάχιστα όντα που περπατούν αυτό τον Πλανήτη έχουν πραγματικά αντιληφθεί το μέγεθος της Ευλογίας που έχουμε λάβει συνολικά βιώνοντας όλη αυτή τη διαδικασία με αποκορύφωμα αυτή τη μαγευτικά απίστευτη Μετάβαση μας με τα φυσικά μας σώματα προς τη Φωτεινή Ύλη η οποία συντελλείται στο Εδώ και στο Τώρα μας.


   Από αυτά τα όντα που ανέφερα, ένα μηδαμινό ποσοστό αυτών είναι σε θέση να εμπεδώσει πραγματικά όλη τη Μεγαλοπρέπεια της Σπουδαιότητας που αναδύεται μέσα από τις αμέτρητες ενσαρκωμένες ζωές που έχουμε λάβει διασχίζοντας αυτή την κορυφαία ισχυρότατη μαθησιακή περίοδο των 450 δισεκατομμυρίων ετών.


   Είναι αδιανόητο το πόσες φορές στην εξελικτική μας αυτή πορεία κάναμε ένα βήμα μπροστά και δύο ή τρία πίσω προσπαθώντας κάθε φορά να προσαρμοστούμε και να αντλήσουμε εμπειρική γνώση μέσα σε ένα τόσο ιδιαίτερα βαρύ σκοτεινό πεδίο, που τόσο ξένο ήταν για τη Θεία και πλημμυρισμένη στο Φως, Αληθινή Ουσία μας.


   Επίσης αδιανόητη για τη δική μας προσωρινά χαμηλή αντιληπτικότητα είναι η ποσότητα της Γνώσης που συλλέχθηκε από κάθε έναν από εμάς στην πάροδο τόσων ζωών, γεγονός που συνεπαγωγικά παρουσιάζει στην πλήρη αποκάλυψή του, την αδιανόητα για τα σημερινά δεδομένα, Κυριαρχική Ισχύ μας ως Μεγάλοι Διδάσκαλοι και Ανθρώπινοι Φυσικοί Άγγελοι όπου έχουμε εξελιχθεί.


   Το ψυχοσωματικά βίαιο "παιχνίδι" των εξαναγκαστικών καρμικών υποχρεώσεων σε συνδιασμό με την απόσβεση των αληθινών μας μνημών, παγειωμένα ως κυρίαρχα δεδομένα από τις σκοτεινές δυνάμεις γιγάντωναν κάθε φορά όλο και περισσότερο τις προκλήσεις μέσα από κάθε μας ενσάρκωση σε αυτό το Συμπαντικό Μέγα Πείραμα.


   Η Λήθη που είναι το ακριβές αντίθετο της Α-λήθης δηλαδή της Αλήθειας αθροισμένη με το Κάρμα, την Ελεύθερη Βούληση, την αναγκαιότητα της φυσικής επιβίωσης σε ένα τόσο βαρύ δονητικά πεδίο, την έμφυτη τάση του ανθρώπου για γνώση, και τις προκλήσεις/εμπόδια των σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες τρέφονταν ενεργειακά από εμάς σε κάθε δυσκολία και προσωπικό μας πισωγύρισμα, συνέθεσαν μέσα από ατελείωτο πόνο και αβάσταχτη ταλαιπωρία την Άπειρη Κυτταρική Γνώση που ακόμα αγνοούμε αλλά άπαντες κατέχουμε επάξια.



                            1.  «Για πόσο καιρό θα ταλαιπωρούμαστε ακόμα;»

   Φτάσαμε αισίως στο Τέλος του Μεγάλου Δυαδικού Πειράματος κι όμως ο συλλογικός ασυνείδητος προγραμματισμός που έχουμε δεχθεί ως είδος σε συνδιασμό με τα αδυσώπητα προαναφερθέντα πάγεια δεδομένα, εμποδίζουν ακόμα να εκδηλωθεί η Νέα Αλήθεια μέσα στην "πραγματικότητά" που αντιλαμβανόμαστε με τις φυσικές αισθήσεις μας, με αποτέλεσμα να θεωρούμε πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει».


   Βασική προϋπόθεση είναι να κατανοήσουμε πως σε αυτό το χαμηλό πεδίο έχουμε το πλεονέκτημα της απεριόριστης Ελεύθερης Βούλησης και αν «δεν έχει αλλάξει τίποτα» γύρω μας είναι γιατί εμείς δεν έχουμε αλλάξει ριζικά ολοκληρωτικά και συλλογικά, ενώ έχουμε την απαίτηση να βιώσουμε υπερβάσεις όταν οι ίδιοι δεν έχουμε υπερβεί τον παλιό μας "βαρύ" εαυτό.


   Με απλά λόγια, συνηθίζουμε να επιζητούμε εσφαλμένα τις αλλαγές –εκτός από το να συμβούν ακαριαία- στους άλλους, δηλαδή έξω από εμάς ενώ εμείς οι ίδιοι φέρουμε ανάλογο μερίδιο ευθύνης από τη στιγμή που είμαστε τμήμα της "πραγματικότητάς" μας.


   Οι αλλαγές για να φτάσουν στο σημείο να είναι συλλογικές ξεκινούν από την κάθε μονάδα ξεχωριστά, δηλαδή είναι κατ’ εξοχήν ατομικές.


«Αν θέλεις κάτι που ποτέ δεν είχες, χρειάζεται να κάνεις κάτι που ποτέ δεν έκανες.»



                       2.  «Που είναι οι αλλαγές που μας υπόσχονται κάποιοι;»

   Παρ’ όλα αυτά, τα σημεία των καιρών βοηθούν να συλλεχθούν ώστε να τοποθετηθούν κατάλληλα τα περισσότερα κομμάτια αυτού του παζλ προσδίδοντας μια σαφέστερη εικόνα για όποιον έχει μάτια να δει, αυτιά να ακούσει και "σώας τας φρένας" ώστε να διακρίνει ακόμα και δια των μέσων μαζικής εξαπατήσεως ή το αμφιλεγόμενο διαδίκτυο τα παγκόσμια τεκταινόμενα.


   Επειδή οι συγκρίσεις μεταξύ κάποιων τηλεπαθητικών μηνυμάτων και δημοσιογραφικών ενημερώσεων εύκολα γίνονται στόχος αμφισβητήσεως, θα προσπεράσουμε –χωρίς όμως να παραβλέψουμε- τον παρακάτω σύνδεσμο για να εστιάσουμε σε πιό "χειροπιαστά" δεδομένα.



   Μπορούν με άνετη σιγουριά να παρατεθούν τουλάχιστον 10 βασικά σημεία που δηλώνουν αν όχι μια παγκόσμια ριζική αλλαγή, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα της προσκηνιακά εκδηλωμένα βήματα τα οποία σηματοδοτούν την επερχόμενη φωτεινά υποσχόμενη συνέχεια, ξεκινώντας από την αμετάκλητη Πτώση των σκοτεινών δυνάμεων και των ενσαρκωμένων "ελίτ" αντιπροσώπων τους επί της πλανητικής σφαίρας οι οποίοι εμποδίζουν την ανέλιξή μας.



1. Τα ψέματα των κυβερνητικών αξιωματούχων δεν είναι πλέον αποτελεσματικά, όπως γινόταν για τόσα χρόνια ειδικά για θέματα ειρήνης και πολέμου, σε βαθμό που σήμερα ακόμα κι αν έλεγαν την αλήθεια κάποια στιγμή, σχεδόν κανένας δε θα τους πίστευε.


2. Καμία εμπιστοσύνη στην πολιτική δεν έχουν το 90% των Αμερικανών κάτι το οποίο φυσικά δεν αποτελεί Αμερικανικό "κρατικό μονοπώλειο" και είναι παγκόσμιο δεδομένο αναλόγως το επίπεδο ενημερώσεως και αφυπνίσεως κάθε έθνους.


3. Καμία εμπιστοσύνη στα Μ.Μ.Ε. δεν έχει το 77% παγκοσμίως, κάτι το οποίο ανέδειξε κοινωνική έρευνα. Η πλειοψηφία γνωρίζει ότι τα Μ.Μ.Ε. είναι χειραγωγούμενα απόλυτα προς το μαζικό περισπασμό και αποβλάκωση.


4. Απόρριψη των Τραπεζιτών από την Ουγγαρία μετά την Σερβία και την Ισλανδία, ξεκινώντας παράλληλα νομικές διώξεις σε πρώην πρωθυπουργούς που υποδούλωσαν εξαναγκάζοντας το λαό σε πλαστά χρέη. Παραδείγματα που θέμα χρόνου είναι για να ακολουθήσουν σύντομα και άλλα κράτη.


5. Το Βατικανό αιφνίδια εκκαθαρίζει τις πράξεις του οι οποίες περιλαμβάνουν σκάνδαλα κάλυψης παιδοφιλίας από ιερείς, ξέπλυμα χρήματος και απάτες. Ασχέτως αν όλο αυτό είναι εικονικό ή όχι, το θέμα είναι πως η εκκλησία εξαναγκάστηκε σε μια τέτοια κίνηση για να σώσει τον εαυτό της και την αξιοπιστία της προς τους "αμνούς" πιστούς της.


6. Ανταρσία μεταξύ στρατιωτών οι οποίοι είχαν τεθεί εκτός νόμου επειδή έκαναν πολιτικές δηλώσεις, τώρα καταδικάζουν ανοιχτά τον Αμερικανικό στρατιωτικό τυχοδιωκτισμό. Ο Αϊνστάιν έλεγε :
«Οι πρωτοπόροι ενός απόλεμου κόσμου θα είναι νέοι και νέες που θα αρνηθούν τις στρατιωτικές υπηρεσίες.»


7. Το στρατιωτικοποιημένο αστυνομικό κράτος είναι μια από τις απεγνωσμένες προσπάθειες που καταβάλουν οι σκοτεινές δυνάμεις μέσα από τον αυξανόμενο φόβο τους έναντι των πολιτών για να κρατηθούν στην εξουσία. Εξοπλισμός της αστυνομίας με καθαρά στρατιωτικό οπλισμό και ειδική εκπαίδευση από στρατιωτικούς για μάχες με πολίτες.


8. Σοβαρά αποσχιστικά κινήματα παντού, παρουσιάζουν πως η κρατική απόσχιση από μια μεγαλύτερη πολιτική οντότητα συνήθιζε να είναι μια έννοια εξαιρετικά περιθωριακή, μέχρι τώρα. Είναι μια ιδέα που κερδίζει διαρκώς έδαφος στην Καλιφόρνια, στο Κολοράντο, ενώ συμβαίνει στην Ισπανία, στη Σκωτία, κάνοντας κι άλλα Ευρωπαϊκά έθνη να φλερτάρουν με την έξοδό τους από το ευρώ με αυτό τον τρόπο.


9. Τα Γενετικά Τροποιημένα Τρόφιμα (GMO) απορρίπτονται παντού ενώ παράλληλα οι ηγετικές εταιρείες που τα προωθούν όπως η Monsanto ξεσκεπάζονται παγκοσμίως καθώς όλη η πολιτική και οικονομική ισχύ τους δε δύναται να υπερνικήσει την εξάπλωση της γνώσεως. Τεράστιες εκτάσεις με GMO κάηκαν στην Αμερική ως διαμαρτυρία καθώς κανένα ενημερωμένο κράτος δεν εισάγει τέτοια προϊόντα αλλά θεσπίζει νόμους εναντίον τους.


10. Η απελευθέρωση της Κάνναβης μπορεί από πολλούς να θεωρηθεί ως επιφανειακή ανάπτυξη αλλά όπως και να έχει με το σκεπτικό των τουλάχιστον πέντε χιλιάδων δυνατοτήτων του φυτού η όλη εξέλιξη αποτελεί ισχυρό εγχείρημα λόγω της απειλής που αποτελεί το ίδιο προς τις δομές της εξουσίας και των βιομηχανιών τους. Ακόμα και από τη χρήση της ως ναρκωτικό χάνεται ένας μεγάλος οικονομικός πόρος της σκοτεινής κλίκας από την εκμετάλλευσή της.


(Πηγή των παραπάνω 10 σημείων :  http://www.in5d.com/10-signs-the-global-elite-are-losing-control.html )



                               3. «Γιατί δεν ενεργούν και αργούν οι Γαλαξιακοί;»

   Οι πιό "ψαγμένοι" παρατηρητές αναρωτούνται πως είναι δυνατόν ενώ παρουσιάζεται μέσω τόσων τηλεπαθητικών μηνυμάτων μια τεραστίου μεγέθους σύνθετη αστρική αποστολή πέριξ της σφαίρας και στο ηλιακό μας σύστημα αποτελούμενη από δισεκατομμύρια Αστρόπλοια και τρισεκατομμύρια όντα από υψηλότερες δονήσεις, όπου εκτός μιας μακράν ανώτερης συνειδητότητας φέρουν και αδιανόητες για εμάς προηγμένες υπερτεχνολογίες, να έχουν "κολλήσει" σε ένα τόσο μικρό πλανήτη δίνοντας την ακριβώς αντίθετη εικόνα από τις δυνατότητές τους.


   Αν και έχει απετραπεί σωτήρια πολλές φορές ένας πυρηνικός και πλήρως καταστρεπτικός πόλεμος εκ μέρους τους, με ένορκες μαρτυρίες στρατιωτικών που το έζησαν από πρώτο χέρι σε βάσεις πυρηνικών πυραύλων, οι συνολικές ενέργειες των Γαλαξιακών Αδελφών μας είναι γενικά άγνωστες για εμάς προς το παρόν, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις βασικοί λόγοι που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε γιατί υπάρχει αυτή η φαινομενικά στατική εικόνα μέχρι τώρα :



1.  Η εκκαθάριση ολόκληρου αυτού του Γαλαξία από τις σκοτεινές δυνάμεις και οντότητες έστρεψε τη συντριπτική πλειοψηφία αυτών να βρουν καταφύγιο στο τελευταίο τους οχυρό σε κοσμική καραντίνα που εμείς αποκαλούμε Πλανήτη Γη. Ούτε καν δεν διανοούμαστε το πλήθος της αρνητικής Γαλαξιακής "σαβούρας" που συσπειρώθηκε εξαναγκαστικά στον Πλανήτη μας τα τελευταία χρόνια. 
Αυτή η γενική εκκαθάριση είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μια αδιέξοδη σθεναρή αντίσταση εκ μέρους τους κρατώντας τη σφαίρα και τους κατοίκους της εκβιαστικά ως ομήρους μέσω εγκαταστάσεως στον πλανήτη ιδιαιτέρως καταστρεπτικών όπλων (βόμβες strangelet) που αποτελούν απειλή όχι μόνο για τη Γη αλλά και για ολόκληρο το Σύμπαν.   
Αυτός ο λόγος από μόνος του απαντάει στην ερώτηση/επικεφαλίδα και είναι και ο λόγος -μετά την "πρωτότυπη" Ανάληψή μας-  που τόσοι Γαλαξιακοί και Εξωγαλαξιακοί πολιτισμοί έχουν δημιουργήσει αυτό τον πρωτοφανή κλοιό.



2.  Εκτός των Καρμικών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε ακόμα σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο αντιμετωπίζουμε επιπλέον τον κανόνα που προστάζει κάθε είδος να "μάχεται" για την αυτοδυνάμωσή του και την περεταίρω εξέλιξή του με τα ανάλογα μέσα που του παρέχονται μέσω της φυσικής του υπάρξεως. Κανένας από τους Γαλαξιακούς Αδελφούς μας δεν έχει το δικαίωμα να επωμιστεί να εμπλακεί και να εκπαιδευτεί στα δικά μας "μαθήματα" διότι χάνεται η ουσία, ο ρόλος των μαθημάτων και ο λόγος ύπαρξής τους προς εμάς. 
Παρ' όλο που αποτελεί στοιχείο του παλαιού κόσμου, η αλήθεια είναι πως οι προκλήσεις και οι δυσκολίες μας έχουν αναδείξει σε αυτό το μοναδικό που σήμερα είμαστε.



3.  Με το αντιφατικό πλεονέκτημα της απεριόριστης Ελεύθερης Βούλησής μας είμαστε οι μόνοι κυρίαρχα υπεύθυνοι για να διαχειριστούμε τα πάντα που έχουν να κάνουν με εμάς και το πλανητικό "σπίτι" μας καθώς φυσικά και την απελευθέρωσή μας από το σκοτεινό κλοιό. Εκτός του ότι χρειάζεται να αποδείξουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο πως δεν ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση ψυχοσωματικής δουλείας και νοσηρά εγκληματικής εκμεταλλεύσεως, κανένας δεν θα έρθει να καθαρίσει το "σπίτι" μας από τα "σκουπίδια" γιατί δε θα εξελιχθούμε διόλου και σύντομα θα το ξαναλερώσουμε αφού δε λάβαμε το "μάθημά" μας. 
Στην καλύτερη των περιπτώσεων, που είναι και αυτή που βιώνουμε, κάποιοι με ανώτερη συνείδηση και πείρα θα μας επιδείξουν πως να το "καθαρίσουμε" και πως να το διατηρήσουμε καθαρό για πάντα. Δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφικά εργασία χρειάζεται να γίνει από εμάς τους ίδιους καθώς δεν υπάρχουν σωτήρες κανενός είδους στην περίπτωσή μας, εκτός από εμάς τους ίδιους. Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε για να μας απελευθερώσουν.



4.  Οι προς το παρόν παρασκηνιακές διαδικασίες απεμπλοκής μας από το σκότος και της επιστροφής μας στη Φωτεινή Ύλη, δηλαδή η δονητική μας ανύψωση και διαστασιακή Ανάληψη, λαμβάνουν χώρα σταδιακά και με τέτοιο τρόπο, ώστε όχι μόνο να μη βλάψουν κανένα αλλά ούτε καν να φοβηθεί κανένας. Όποιος διανοείται τι σημαίνει αυτό το τελευταίο σε πλανητικό επίπεδο αντιλαμβάνεται και το μεγαλύτερο ίσως μέρος της δυσκολίας που αντιμετωπίζεται. 
Όλα συντελλούνται με τέτοιο ρυθμό ώστε να μη παρουσιαστεί το απειροελάχιστο σφάλμα σε μια τόσο ιδιαίτερα λεπτή επιχείρηση που περιλαμβάνει τις ενέργειες τόσων δισεκατομμυρίων ψυχών, το οποίο εκμεταλλευόμενο από το επιθανόν σκότος θα μπορούσε να αποβεί ολοκληρωτικά μοιραίο τινάζοντας στον αέρα τα πάντα...Μεταφορικά και το χειρότερο, κυριολεκτικά.


   Με βάση όλα τα παραπάνω θα ήθελα να κάνω γνωστό πως η "καθυστέρηση" που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως υπαρκτή έχει να κάνει πολύ περισσότερο με την ασυνενοησία που παρουσιάζουν μεταξύ τους οι Γήινες θετικές δυνάμεις λόγω παρεμβολών από τις σκοτεινές δυνάμεις μέσω αιθερικών και άλλων εμφυτευμάτων που φέρουμε άπαντες και συνήθως αναδύουν εγωικά και άλλες παρόμοιες συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν αυτή τη διάσταση, παρά με μια υποτιθέμενη αδυναμία ολοκληρώσεως αυτής της αποστολής από τους Γαλαξιακούς Αδελφούς μας και την Τοπική Ουράνια Ιεραρχεία μας οι οποίοι σε ένα μεγάλο ποσοστό τους είναι οι Ανώτεροι Διαστασιακά Εαυτοί μας και λειτουργούν άψογα.




                 4. «Είμαστε τα θύματα μιας νέας υποτιθέμενης "φωτεινής" σκευωρίας;»

   Αν και πλειοψηφικά τα στοιχεία που λαμβάνουμε μέσω τηλεπαθητικών μηνυμάτων εκτός από την ενημέρωση για τις παρασκηνιακές εξελίξεις, έχουν μια θετική καθοδήγηση υψηλότερης ευφυίας και συνείδησης που αναφέρεται πάντα στην ανέλιξή μας μέσα από το Φως και την Αγάπη, αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία η λογική έχει ελάχιστη δύναμη με φτωχά "χειροπιαστά" επιχειρήματα και χρειάζεται να υπάρχει η ανάλογη προσωπική εσωτερική διάκριση από τον καθένα μας για να απαντηθεί.


   Η Αλήθεια είναι πάντως πως όποιος ασκεί υψηλής ποιότητας πνευματικότητα και έχει επιλέξει αυτή την πορεία μέσα στην καθημερινότητά του, έχει σίγουρα βρει ένα αληθινά ισχυρότατο καταφύγιο μέσα από την προσωπική του Πνευματική Κυριαρχία, όπου όλες οι παραπάνω ερωτήσεις και απαντήσεις τον αφορούν ελάχιστα.



   Αγαπημένα μου Αδέλφια, η Δύναμη δεν είναι μέσα μας, αλλά είμαστε εμείς οι ίδιοι όταν είμαστε σε πραγματική σύνδεση με τον Αληθινό Εαυτό μας και την Κεντρική Άναρχη Πηγή γιατί τότε αναδύονται τα προσωπικά και συλλογικά "θαύματα" που είμαστε και εσφαλμένα αναμένουμε έξω από εμάς.


   Για αυτό ακριβώς το λόγο η προσωπική μου συμβουλή προς άπαντες είναι να μη στηρίζουμε το μέλλον μας σε μηνύματα, ενδιάμεσα κανάλια και Σωτήρες από τα άστρα και να αρχίσουμε ή να συνεχίσουμε την πνευματική μας εργασία που οφείλουμε προς τη Ψυχή μας η οποία είναι Αιώνια και Άφθαρτη, γιατί είναι η μόνη στην οποία  μπορούμε να βασίσουμε τις ελπίδες μας για ένα μακράν καλύτερο μέλλον για εμάς και φυσικά ολόκληρη τη Θεία Δημιουργία.


Σας στέλνω από τα βάθη της συνειδητής υπάρξεώς μου μαζί με την Ανιδιοτελή Αγάπη μου, τις Ευλογίες των Συμπάντων Κόσμων να σας κατακλύσουν σε όλα τα Βασίλεια και σε όλα σας τα σώματα.
  
                              
 Αιώνια Αγάπη και Φως Παντού σε Όλους και σε Όλα.                                      






Δημοσίευση σχολίου

Blogger