Τον αγόρασαν προς 20 δολάρια και εντόπισαν κρυμμένους φακέλους που περιείχαν πάνω από 30.000 δολάρια

Έκπληκτοι έμειναν τρεις συγκάτοικοι στη Νέα Υόρκη όταν ανακάλυψαν ότι ο μεταχειρισμένος καναπές που είχαν αγοράσει προς 20 δολάρια, έκρυβε στο εσωτερικό του χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 40.800 δολαρίων!

Τα χρήματα είχε κρύψει στο εσωτερικό του καναπέ μια χήρα γυναίκα. Οι τρεις συγκάτοικοι αγόρασαν το συγκεκριμένο καναπέ από το «Στρατό της Σωτηρίας» (μια χριστιανική ιεραποστολική κίνηση), το Μάρτιο. 

Τα πρώτα χρήματα εντόπισε ο φοιτητής Reese Werkhoven, όταν άνοιξε ένα φερμουάρ στα πλάγια του καναπέ και βρήκε ένα φάκελο. Περιείχε 4.000 δολάρια σε χαρτονομίσματα! Μαζί με τους συγκατοίκους του, άνοιξαν και τα υπόλοιπα φερμουάρ και βρήκαν πολλούς ακόμη φακέλους, οι οποίοι περιείχαν αθροιστικά το θησαυρό των 40.800 δολαρίων, ήτοι περίπου 29.800 ευρώ!

«Τα βάλαμε όλα σε ένα κρεβάτι», δήλωσε η Cally Guasti. «Τα απλώσαμε και αρχίσαμε να τα μετράμε. Ουρλιάζαμε. Το πρωί οι γείτονες μας είπαν “Νομίζαμε ότι κερδίσατε το λόττο”».

Αργότερα η Guasti βρήκε μια απόδειξη με το όνομα μιας γυναίκας. Ο Werkhoven της τηλεφώνησε την επόμενη μέρα. «Είπε ότι “έχω πολλά λεφτά σε αυτόν τον καναπέ και πραγματικά τα χρειάζομαι”», δήλωσε η Guasti. 

Οι συγκάτοικοι πήγαν μέχρι το σπίτι της γυναίκας και της παρέδωσαν τα χρήματα. Όπως αποδείχτηκε, η οικογένεια της ηλικιωμένης γυναίκας δώρισε τον καναπέ στο «Στρατό της Σωτηρίας», όταν η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. 



www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger