Στο ναό του Hathor σε Dendera, πολλές δεκάδες χιλιόμετρα 
βόρεια του Λούξορ, υπάρχουν ανάγλυφα ερμηνεύεται από ορισμένους "ειδικούς" ως φανοί.

Η θεωρία ότι η ηλεκτρική ενέργεια ήταν γνωστή και χρησιμοποιούταν  στην αρχαιότητα, φαίνεται ότι στηρίζεται σε μια πολύ πιο σταθερή βάση. Το κλειδί για ολόκληρη τη θεωρία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά της Αιγύπτου, στο σημερινό Ιράκ. Υπήρξαν κάποια περίεργα αγγεία που  βρέθηκαν εκεί. Ορισμένα περιέχονται μέσα σε στεγανούς κυλίνδρους χαλκού. Ο αρχαιολόγος που βρήκε το πρώτο από αυτά τα αγγεία, το 1936 ήταν σίγουρος ότι αυτό είναι μια πρωτόγονη μπαταρία. Έρευνες απέδειξαν ότι  πράγματι ήταν δυνατόν να δημιουργήσει κάποιος ηλεκτρική ενέργεια με αυτήν.

Οι  πρωτόγονοι Αιγύπτιοι γνώριζαν από  πηγές φωτός (κεριά, λάμπες πετρελαίου κ.λπ.) . Πώς οι Αιγύπτιοι έπαιρναν το φως τους; Μερικοί ορθολογιστές υποστηρίζουν με καθρέφτες, αλλά η ποιότητα των πλακών χαλκού που χρησιμοποιούσαν οι Αιγύπτιοι ως καθρέφτες δεν ήταν αρκετά καλές για αυτό.


Ναός της Hathor σε Dendera

Σε αυτό το ναό στο Dendera, πολλές δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια του Λούξορ, ορισμένοι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν το φως. Μια νορβηγική ηλεκτρολόγος μηχανικός παρατήρησε ότι το αντικείμενο που εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένας λαμπτήρας. Ένας Αυστριακός ήταν σε θέση να κατασκευάσει ένα μοντέλο εργασίας, μαζί με δύο πολύ γνωστούς συγγραφείς στην AAS, Peter Κρασσά και Rainer Habeck, θα μπορούσαν ακόμη και να επεξεργαστούν μια πραγματική θεωρία που βασίζεται σε αυτό. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι μια μορφή βολβού, με δύο σκέλη που φθάνουν  κοντά σε αυτό με παχιά άκρη, και ένα είδος του καλωδίου στο άλλο άκρο, από όπου ένα φίδι είναι έτοιμο να πηδήξει έξω, για να αγγίξει τα όπλα από την άλλη πλευρά!! Το όλο συγκρότημα πραγματικά μοιάζει με μια λάμπα.


Μια άλλη εικόνα από τις κρύπτες του Dendera:

Είναι αυτή η απόδειξη; Μήπως οι Αιγύπτιοι γνώριζαν και χρησιμοποιούσαν  τα ηλεκτρικά φώτα; Ήταν από τη δική τους εφεύρεση, ή μήπως τους είχαν βοηθήσει;


http://www.findtube.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger