H Katy Perry σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε ανοιχτά για τους  δυο τραυματικούς της χωρισμούς, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη!
«Με τον Russell (σ.σ Brand) χωρίσαμε πριν πολύ καιρό και μιλώντας για εκείνον είναι σαν να σκάβω έναν παλιό τάφο. Από τότε έκανα πολλή ψυχοθεραπεία και απέκτησα πολλή κατανόηση. Ωρίμασα. Καμιά φορά πρέπει να περάσεις από όλα αυτά τα σκατά, ώστε να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, και να θέσεις τα επόμενα όρια στη ζωή σου! Πρέπει να φας τη λάσπη για να βρεις την ειρήνη» εξομολογήθηκε η 29χρονη σταρ στο περιοδικό «Cosmopolitan».

katyrusel

Όσο για την σχέση της με τον μουσικό John Mayer που κράτησε 14 μήνες ήταν πιο λακωνική: «Ακούγεται κάπως, αλλά ζω στο παρόν και δεν φαντασιώνομαι το μέλλον, ούτε πληγώνομαι από το παρελθόν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον John, και ξέρω πως το ίδιο ισχύει για εκείνον. Είμαι σίγουρη πως αυτό θα αποτελέσει αιτία έμπνευσης τραγουδιών».

katy-perrymayer

Τέλος, αποκάλυψε και ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχει να κάνει sex: «Περίπου εφτά μήνες με ένα χρόνο, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Δεν μένω single για μεγάλο διάστημα».


www.govastileto.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger