Άργησα ...... έχω μέρες να επικοινωνήσω με τον κόσμο τον διαφορετικό . Παλιότερα σου είπα δυο πράγματα .

Το 2 είναι ισχυρό για να λειτουργεί το 1 . Σήμερα όμως θα σου πω κάτι διαφορετικό . Μακρυά από τις συντεταγμένες του χάρτη που ξέρεις ήδη . Υπάρχει ο κοίλος κόσμος . Ένας κόσμος που στα ενδόμυχα του κρύβει αυτό που ονομάζει η συνείδηση μυστήριο .

Μην το παρεξηγήσεις . Πριν του βάλεις το προσωπείο ρώτησε , ψάξε . Δεν ήρθα για να σε ανησυχήσω . Μπορεί να μην είμαι ο τέλειος . Ακόμη θέλω να μάθω το ρόλο μου . Όλα ξεκίνησαν στο έτος 5 . Μια βουή και ξάπλα στο δρόμο . Μια κόκκινη γραμμή χάραξε τη πορεία μου . Ξεκίνησε να εισέρχομαι στο κόσμο το πραγματικό . ΒΙΩΜΑ 1 . Θόλωση της όρασης - πολλαπλός κόσμος ή εικόνες .

Να τα βλέπεις όλα 2 . Να γίνεται η ρωγμή στην εικόνα και να πολλαπλασιάζεται για να σου δείξει το είδωλο που κατ ` εικόνα και ομοίωση έχει σχηματιστεί είστε στα αριστερά είτε στα δεξιά . ΒΙΩΜΑ 2 - Ο κόσμος με ένα χαμόγελο από Ψ-τρώνια χαμόγελα . Ορμάν να σου φάνε το πολύτιμο της ψυχής σου . Το αγαθό σου . Διψάει για μια σταγόνα αιθερική αυτή του συναισθήματος . Εάν πέσεις , εάν λυγίσεις χαμογελάει έντονα και δείχνει το βέλος της εσοχής του .

ΒΙΩΜΑ 3 - Η αφαίρεση του ονείρου ή η αποσταθεροποίηση . Πρώτα θα τραυματίσει το χέρι το καλό αυτό που ξορκίζει τον αιθέρα που προσπαθεί να σε φάει που είναι σταλμένος από τον αντίθετο πόλο . Στο έτος 12 για να συνεχίσει στο ίδιο έτος να αποσταθεροποιεί το σπόνδυλο της καρδιάς .

Ήθελε να το τραβήξει μέχρι το έτος 17 .΄Έπρεπε να γίνει η δοκιμασία ξανά . Μέχρι το έτος 22 . Για να ξαναζήσεις το κύκλο το μοναδικό . Από τα 22 και έπειτα .... στο σήμερα . Είναι ένας τρόπος που κόβει το όνειρο ή μπαίνει εμπόδιο . Πλησιάζει η πληροφορία με κάθε τρόπο . Με αριθμό το 5 . Εις το παρελθόν στο έτος 7 του κόσμου αποκάλυψαν εικόνες και σκηνές . Ξύπνησε και φώναξε . . . θα γίνει .

Έτσι θα είναι . Στη διάρκεια του έτους του κόσμου 12-13 συνάντησε μια μορφή παραδοσιακής χροιάς . Μέτρησε το χέρι το δεξί . Τα δάχτυλα ξεκίνησαν από το καρπό και ανέβηκαν προς τον αγκώνα τον αιθερικό από τη πλευρά του καλωδίου .

Κάτι σταμάτησε τα δάκτυλα του χεριού που περπατούσαν για να μετρήσει . Το πρόσωπο σκλήρυνε . Το εμπόδιο στην αποσταθεροποίηση του σπονδύλου της καρδιάς από άλλον έγινε . Δεν ήταν προορισμένο . Θα σταθούν εμπόδια θα πονέσεις και θα τα ξεπεράσεις . Είσαι προορισμένος για κάτι μεγάλο . Κάτι σε εμποδίζει στο να πετύχεις . Από άλλον είναι . Υπάρχει μια άλλη μορφή που έπρεπε να φέρει στο κόσμο τη δική της μορφή . Της είπαν σε ένα άλλον κόσμο ότι θα γίνει . Θα είναι γερό και δυνατό . Το πως και το γιατί . Σύστημα δυναμικό δυικό .

Δημοσίευση σχολίου

Blogger