Όπως σε ένα βιντεοπαιχνίδι με πίΣΤες που η κάθε νέα πιΣΤα έχει τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας άλλα αν μια φορά έχεις βρει το κλειδί τής λύσης της τότε η πίΣΤα μετατρέπεται σε ρουτίνα!

Εσύ είσαι στην σημερινή κατάσταση λόγω επιβολής συγκεκριμένου νοητικού ελέγχου , με απλά λόγια σε οδήγησαν στο επίπεδο τους για να σε νικήσουν ,κάτι σαν τον βλάκα που είναι ανικητος στο επίπεδο του!

Ταυτόχρονα μέσα από την λήθη σου , την στέρηση του Α ... προσπαθείς να βρεις με αγωνια τα όπλα να νικήσεις την πίΣΤα ...

Ψάχνεις για συστήματα , ψάχνεις για Ηγέτες , ψάχνεις μηχανισμούς , ....μέσα στην πίΣΤα του παιχνιδιού για να λύσεις το επίπεδο!

Το να αλλάξεις τελείως το παιχνίδι , την κονσόλα , την εταιρία προγραμματισμού , τον χρόνο διεξαγωγής κοκ κοκ κοκ δεν περνά από το μυαλό σου γιατί το επίπεδο που σε έφεραν δεν έχει μεσα αυτό το ύψος-δόνηση της αντίληψης!

Για να μην σε κουράσω μιας και σε έκαναν να μην μπορείς να πάρεις ανάσα μεγάλη για μακροβούτι , άλλο ένα από τα + του επιπέδου που σε έχουν φέρει ...θα σου πω πως η λύση του επιπέδου κρύβεται μέσα σου και κρύβεται και στις εντολές που έχεις σαν όπλο να δίνεις στην κονσόλα!

Η κονσόλα αυτή και το παιχνίδι παίρνει εντολές από τον λόγο , ο λόγος έχει λέξεις , οι λέξεις έχουν νοήματα άλλα έχουν και δόνηση!

Οι λέξεις και τα γράμματα έχουν αθροίσματα , ενώνονται με αριθμούς , όταν φτάσεις στο επίπεδο των αριθμών φτάνεις στο επίπεδο του κατασκευαστή του παιχνιδιού!

Θες από τύχη , θες από πρόνοια , θες από θεϊκή παρέμβαση οι πρόγονοι σου ήταν μεγάλοι gamers και σε αυτό το παιχνίδι του πέταξαν τα μάτια έξω !

Πράγμα που έκανε τον κατασκευαστή και την εταιρία παραγωγής να πληγωθούν θανάσιμα και να ορκίσουν το dna σου ως καταραμένο εχθρό τους! Με ποιο απλά λόγια ο κατασκευαστής δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το πρωτότυπο του κώδικα!!!!!

Μιλάς ,ακούς συνεννοησε , αγαπάς ερωτεύεσαι , δημιουργείς όνειρα και στόχους μέσα από ένα σχεδιασμό λέξεων .

Κάθε φωνήεν και κάθε σύμφωνο που προφέρεις χτυπούν το συμπαντικό πληκτρολόγιο της πραγματικότητας του παιχνιδιού και αν ήξερες και να δονείς τους αριθμούς θα έβλεπες την οθόνη να αλλάζει!

Το πρόγραμμα του παιχνιδιού νοιώθει ασφάλεια ύπαρξης μόνο όσο εσύ είσαι εγκλωβισμένος στην πίστα της μη ενθύμησις !

Η ενθύμηση είναι ένας ιός , μια ξαφνική αναλαμπή που θα φωτίσει ξαφνικά το συνειδητό σου και τότε θα καταρρίψεις όλο το λειτουργικό τους!

Δεν θα χρειαστείς ούτε έναν νέο ηγέτη , ούτε μια νέα ευκαιρία , ούτε μια ιστορική ευκαιρία , ούτε νέα πληροφορία, ούτε νόμους ούτε τίποτα που να ανήκει σε αυτό το πρόγραμμα !

Απλά με την μια θα ανέβεις επίπεδο και όλα όσα προσδιόριζαν την υφή του προηγούμενου επιπέδου ,όλα όσα ήταν τα όρια του απλά δεν θα υπάρχουν!

Δεν σου λέω τυχαία κατέρριψε όλες τις ταμπέλες ,ούτε σου λέω για πλάκα για νέες συμβάσεις αλήθειας !

Υπάρχει τεράστια πλατφόρμα πληροφορίας και λειτουργικού πίσω από αυτά που θέλω να σε κάνω να θυμηθείς , ο κατασκευαστής είναι αρκετά παράξενος και εγωπαθής τύπος , ο χακερ στο έργο του ήταν και θα είναι πάντα Έλληνας ..γιατί ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε ελληνικό κωδικό!

Μέσα σε μια στιγμή θα νοιώσεις την ανάγκη αλλαγής ,μέσα σε μια στιγμή θα κατανοήσεις την ουσία , δεν θα χρειάζεσαι καμία εντολή να σου λέει τι είναι σωστό και τι όχι μιας και που η έννοια πληροφορία θα είναι η γλώσσα που γνωρίζεις !

Ο Έλληνας καλός η κακός , καταραμένος η τυχερός είναι αυτός που την ουσία της ζωής την έχει δομημένη μέσα στην συνείδηση του! Οι νευρονικες απολήξεις του είναι δημιουργημένες από την γλώσσα που μιλα με αριθμούς , από την αρμόνια την θεϊκή , από την γεωμετρία την τέλεια!

Δεν μπορει λοιπόν να σε νικήσει το δημιούργημα του κατασκευαστή πάρα μόνο να σε καθυστερήσει μέχρι να έρθει νομοτελειακά η ώρα να κατακτήσεις και δημιουργήσεις το νέο επίπεδο!

Καλό παιχνίδι Συνελληνα ..ΘΥΜΗΣΟΥ!

Υ.Γ Κάποιοι πιο καλοί gamers από μένα μου ψιθύρισαν ότι οι πρόγονοι μας έχουν αφήσει πολλά backdoor στο σύστημα και ότι το παιχνίδι είναι τιγκα στα patchakia...Δώρο από τους παλιούς στους νέους γιατί οι παλιοί το επίπεδο της πίστας του σήμερα το ήξεραν και το είχαν χακεψει για τα καλά!

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger