Τουλάχιστον φρικιαστική είναι η υπόθεση ενός ζευγαριού από τη Βόρειο Καρολίνα των ΗΠΑ, που όχι μόνο δολοφόνησε δύο ανθρώπους, αλλά τους έφαγε, έκαψε τα υπολείμματά τους και στη συνέχεια τα έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους.

Ο λόγος για τον 35χρονο Παζούζου Ιλάχ Αλγκαράντ και την 24χρονη σύντροφό του, Άμπερ Νικόλ Μπερτς, που στο όνομα του σατανά σκότωσαν τον 37χρονο Τζόσουα Γουέτζλερ και τον 36χρονο Τόμι Γουέλτς, στη συνέχεια έφαγαν τμήμα των σορών τους και έπειτα αφού έκαψαν τα μέλη τους τα έθαψαν επιφανειακά στην αυλή τους.

Οι σατανιστές-κανίβαλοι συνελήφθησαν αφού εντοπίστηκαν οι σοροί των θυμάτων, ενώ όπως έγινε γνωστό οι γείτονες γνώριζαν πως στο σπίτι του τρόμου πραγματοποιούνταν σατανιστικές τελετές και θυσίες ζώων.

Ο 35χρονος, ο οποίος έχει επέμβει χειρουργικά ώστε να χωρίσει στη μέση τη γλώσσα του για να θυμίζει αυτή φιδιού, άλλαξε το όνομά του από Τζον Λόσον, σε Παζούζου, που είναι το όνομα του πνεύματος που κυριεύει την ηρωίδα της ταινίας «Εξορκιστής». Ο Αλγκαράντ και η Μπερτς συνελήφθησαν, όπως και μία φίλη του ζευγαριού που φέρεται να τους βοήθησε στην ταφή των πτωμάτων.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τη δολοφονία ενός 30χρονου, ενώ λέγεται πως έχει σκοτώσει και δύο ιερόδουλες.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger