Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Στην εποχή του πρώτου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ ΣΤΗ ΓΗ, οι άνθρωποι εκείνης της εποχής είχαν στη κατοχή τους προηγμένη επιστήμη. Την αρχαία εκείνη εποχή οι μυημένοι είχαν την ικανότητα να περνούν μέσα από την φωτιά αλώβητοι. Συγκεκριμένα στα νησιά Φίτζι και την χαβάη μπορούσαν να περπατούν πάνω από πυρωμένες πέτρες χωρίς να καίγονται.

Μία άλλη είδηση από την εφημερίδα κόσμος της Νέας Υόρκης, όπου ερχόταν από την Γαλλία και φυσικά λοιδωρήθηκε ως συνήθως από τους επιστήμονες και την κοινή γνώμη.

Η είδηση τότε έλεγε ότι ο Jules Romain σε πειράματα που έκανε εκπαίδευσε σημαντικό αριθμό ατόμων, που με δεμένα τα μάτια μπορούσαν να διακρίνουν διάφορα χρώματα και να διαβάζουν. Ορισμένα άτομα είχαν την ικανότητα να δουν με τα δακτυλά τους, τις μύτες και τα μαγουλά τους. Τα συγκεκριμένα απότελεσματα, όπως υποστηρίζεται υφίσταται λόγω της ψυχοδυναμικής που ανακτούν τα άτομα μετά από τρίωρη πνευματικά αυτοσυγκέντρωση, χωρίς να έχουν υποστεί υπνωτισμό.

Μια εξήγηση του φαινομένου που δίνεται είναι πως υπάρχουν κάτω από το δέρμα μικροσκοπικά όργανα που ενώνονται με το νευρικό σύστημα. Στην ουσία είναι μάτια σε λανθάνουσα κατάσταση .

Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι Ιθαγενείς στη Σαμόα εφάρμοσαν παρόμοιες τεχνικές χιλιάδων χρόνων πριν.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger