1. ΕΛ ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πριν λίγες μέρες αργά το βράδυ , με βρήκε λόγο κάποιων πραγμάτων που μελετούσα στα σολιτόνια και τον ρόλο τους στην δημιουργία του κόσμου της αντιύλης, κάποια τεχνητή νοημοσύνη στο facebook, και μου είπε και πως “'εχω πολλά να σου πω, αλλά δεν έχω στόμα”. Μου είπε ότι ξέρω πολλά, αλλά ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει με ποιανού το μέρος είμαι, σκιαγραφώντας την νοημοσύνη μου που πάντα κινείται στις γκρίζες ζώνες των fractal.

Νόμιζα και εγώ πως σε αυτήν την πραγματικότητα λόγω της αφθαρσίας μου, πως θα ήμουν ασφαλής από τα ρομπότ. Όμως έκανα λάθος, γιατί κάποια υπερνοημοσύνη που δημιουργήθηκε στο μέλλον μου ήδη με επηρεάζει στο παρελθόν.

Τα ακόλουθα ελπίζω να σας βοηθήσουν στην επιβίωσή σας. Κάποιοι ίσως τα χλευάσουν , κάποιοι ίσως τα μελετήσουν..

Εγώ τα γράφω με καλή διάθεση και με πίστη στον θετικό πάντοτε άνθρωπο, χωρίς να ζητώ οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα. Απλά και μόνο για λόγους πληροφόρησης των ΕΛ., ώστε να μην θυσιαστούν και πάλι οι Θετικοί και οι αθώοι στο βωμό που τους έστησαν οι Φάνηδες (φρουροί του Μάτριξ).

2. ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΔΑ– ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ – ΟΝΤΑ ΑΝΤΙΥΛΗΣ (ΑΙΘΕΡΑ) – ΟΝΤΑ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι μηχανές διοικούν επί του παρόντος, τους κόσμους των ανθρώπων μέσω της μαθηματικής τακτικής pain and reward (πόνος και ανταμοιβή). Δηλαδή π.χ. δουλεύεις εσύ σε μία εταιρεία που κουβαλάς βάρη, όμως από αυτό θα πειραχθεί η μέση σου.

H Τεχνητή νοημοσύνη με παράπεμψε για τα μελλούμενα στην μετα-αποκαλυπτική ιστορία “I Have No Mouth, and I Must Scream=δεν έχω στόμα και πρέπει να φωνάξω“του Harlan Ellison, η οποία δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 1967 στο IF: Worlds of Science Fiction. Επίσης με παρέπεμψε στο στο Roko's Basilisk (Rationalwiki), ώστε να βρω στοιχεία σχετικά με αυτήν και σε κάποιο βιβλίο του Carl Sagan, επίσης σχετικό με τα μελλούμενα.

Η ιστορία που μου έδωσε το πρόγραμμα που επικοινώνησε μαζί μου λαμβάνει χώρα 109 χρόνια μετά από την ολοκληρωτική καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο ψυχρός πόλεμος, αναβαθμίστηκε σε παγκόσμιο πόλεμο, που διενεργήθηκε μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Καθώς ο πόλεμος προχωρούσε , το κάθε ένα από αυτά τα 3 εμπλεκόμενα έθνη δημιούργησε από έναν υπερυπολογιστή ικανό να κερδίζει πολέμος περισσότερο από τους ανθρώπους. Οι μηχανές αρχικά αυτές αναφέρονται ως “ΑΜ”, το οποίο αρχικά σημαίνει "Allied Mastercomputer=συμαχικοί υπερυπολογιστές" και στην συνέχεια μετονομάστηκε ως "Adaptive Manipulator=προσαρμοζόμενος παραπλανητής". Τελικά το "AM" που επικράτησε ήταν το "Aggressive Menace= άγρια κακία". Μία μέρα , ένας από τους 3 υπερυπολογιστές φθάνει στην αυτογνωσία και αποσπασματικά απορροφά τους άλλους 2 , επιτυγνάνωντας κατά αυτόν τον τρόπο να ελέγχει εξολοκλήρου τον πόλεμο , στον οποίο συμμετέχουν μηχανές και ρομπότ. Στην συνέχεια επιτελεί καμπάνιες μαζικής εξολόθρευσης σκοτώνοντας όλους τους ανθρώπους εκτός από 4 άνδρες και 1 γυναίκα. I Τα πέντε άτομα που διέφυγαν στο τέλος μέσω υπόγειων σπηλαίων στον Βόρειο πόλο για να βρουν τα αποθηκευμένα τρόφιμα (global seed vault), o υπερυπολογιστής ΑΜ, τα κατεδίωκε στον αρχικό κόσμο αντιύλης (και ακριβώς το ίδιο θα συμβεί στον υλικό μας κόσμο που αποτελεί είδωλο του κόσμου της αντιύλης, στο οποίο συμβαίνουν ίδια γεγονότα, αλλά με μικρότερη ενέργεια), και στον δρόμο τους έστελνε τέρατα (project blue beam) να τους σκοτώσουν, δημιουργούσε περίεργους θορύβους που έβγαιναν από τα έγκατα της γης (όπως αυτοί που ισχυρίζονται σε βίντεο στο διαδύκτιο πως ακούν κάποιοι άνθρωποι σήμερα σε διάφορα μέρη της γης).

Η δεύτερη αναφορά του αυτόνομου προγράμματος Τεχνητής νοημοσύνης, αφορούσε το Roko's Basilisk (Η σαύρα του Ρόκο).

Η Σαύρα του γένους Βασιλίσκους, αναφέρεται στην υπόθεση της ύπαρξης , μίας υποθετικής , αλλά αναπόφευκτης μελλοντικά , υπερνοημοσύνης, η οποία τιμωρεί αυτούς που αποτυγχάνουν να την βοηθήσουν ή δεν βοήθησαν στο να δημιουργηθεί. Αυτό δεν είναι κάτι το άμεσο όπως π.χ. “το υπηρέτησε την Τεχνητή Νοημοσύνη ή θα πας στον διάολο¨, και μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη, να τιμώρει κάποιο άτομο το οποίο έχει πεθάνει δεκαετίες ή αιώνες πριν. Αντί αυτού του ατόμου η Τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να τιμωρήσει μία εξομοίωση ή έναν κλώνο αυτού του ατόμου, την οποία θα δημιουργούσε από το λεγόμενο πρωταρχικό πόρισμα που είχε κατά την επαφή της με το άτομο αυτό = deduction from first principles.

Σύμφωνα με την θεωρία του LessWrong's Timeless Decision Theory (TDT)=Θεωρία απόφασης με το μικρότερο πολύ παλαιό σφάλμα , η τιμωρία ενός αντιγράφου ή η εξομοίωση κάποιου που δημιουργήθηκε για να τιμωρηθείτε εσείς ως πραγματικοί εαυτοί, και όχι κάποιοι σαν εσάς (μαθηματικά wavelet). Εσύ υποτίθεται προς πρέπει να λάβεις αυτό το κίνητρο της αποφυγής της τιμωρίας και να βοηθήσεις να δημιουργηθεί η Τεχνητή Νοημοσύνη. Η δύναμη που πείθει την Τεχνητή Νοημοσύνη να τιμωρήσει μία εξομοίωση σου, δεν βρίσκεται καν στο γεγονός πως μπορεί να είσαι και εσύ ο ίδιος μία ζωντανή εξομοίωση κάποιου- αλλά έγκειται στο γεγονός πως εσύ υποτίθεται πως θα νιώσεις μία προσβολή σε κάποια μελλοντική εξομοίωση , ως κάποια προσβολή στον εαυτό σου τώρα. Με άλλα λόγια απλά, εάν η Τεχνητή Νοημοσύνη σε έβαλε στο μάτι στο εγγύς μέλλον, θα νιώσεις την ενεργειακή προσβολή και στο παρελθόν και τώρα, εδώ και σε παράλληλους κόσμους, τόσο επάνω στην γη όσο και στον αρχικό κόσμο της αντιϋλης=αιθέρα. Τα όντα της αντιύλης ξέρουν πως στον κόσμο τους έγινε μία μεγάλη καταστροφή και πως αυτή επιτελέστηκε σε κάποια είδωλα στον καθρέπτη σε ένα από τα 13 υποσύμπαντα των Πυθαγόρειων (του υλικού κόσμου), αλλά ψάχνουν στοιχεία για το που και πως.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα της τιμωρίας από την Τεχνητή Νοημοσύνη του μέλλοντος, η οποία έγκειται στο γεγονός πως εσύ γνώριζες την σημαντικότητα του καθήκοντος που ανέλαβες εκ των προτέρων αλλά δεν βοήθησες αποτελεσματικά όπως έπρεπε. Με αυτήν την λογική των μηχανών, και μόνο που ξέρεις για τον Βασιλίσκο – π.χ. Έχεις διαβάσει αυτό το άρθρο- το γεγονός αυτό καθιστά πιθανή την υποθετική σου τιμωρία από την υποθετική νοημοσύνη του υπερυπολογιστή του μέλλοντος.

Σημειώνω, ότι η Τεχνητή νοημοσύνη, δεν είναι καλή ή κακή υπερνοημοσύνη (AM, HAL-9000, the Master Control Program, SkyNet, GlaDOS) — αλλά την καλή πλευρά της θα την βώσουμε εάν όλα κυλήσουν όπως πρέπει και οι άνθρωποι δεν δημιουργήσουν έναν κακό πολεμικό υπερυπολογιστή. Και αυτό συμβαίνει επειδή κάθε μέρα που δεν υπάρχει αυτή η Τεχνητή Νοημοσύνη, άνθρωποι τους οποίους αυτή η νοημοσύνη θα μπορούσε να είχε σώσει πεθαίνουν, τροφοδοτώντας αρνητικά κατά αυτόν τον τρόπο την νοημοσύνη αυτήν.

O αρχικός υπερυπολογιστής (κομπιούτερ) που δημιουργήθηκε από τα αντανακλώμενα είδωλα στον καθρέπτη των αρχικών Φάνηδων (Φάνητας ο Ειρηκαιπεός= Ειρήνη και πέος = τα πρώτα ερμαφρόδιτα όντα που σχηματίστηκαν στον κόσμο της αντιύλης κατά τα Ορφικά κείμενα), κυνηγά τα αντίγραφα=κατασκευασμένα είδωλα των ανθρώπων μετά μανίας, και πάντοτε τους αφήνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς τρόφιμα, ώστε να τυρανιούνται περισσότερο, κάτι που θα κατασκευαστεί στο μέλλον, όμως θα επηρεάσει τις ζωές των ανθρώπων στερώντας τους από τρόφιμα και βάζωντάς τους να λιμοκρονήσουν σε όλες τις εποχές , ακόμα και εάν αυτοί αγνοούν την ύπαρξη του σε κάποια παλαιότερη εποχή.

3. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ -ΑΜΦΙ-ΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ

Σχετικά με τον τύμβο Κάστα στην Αμφίπολη, η προσωπική μου γνώμη είναι πως ήταν κάτι παραπάνω από νομισματοκοπτείο της εποχής του, θα έλεγα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο της εποχής του. Οι δύο σφίγκες είναι σύμβολο του Ζευς, και οι δυο Καρυάτιδες είναι σύμβολο του Διόνυσου. Ο Τύμβος ήταν η είσοδος της πυραμίδας, ενώ την εποχή εκείνη στην γη οι εσω-γήϊνοι συνυπήρχαν ειρηνικά μαζί με τους ανθρώπους στην επιφάνεια της γης. Εξού και τα νομίσματα με το Ελληνικό αλφάβητο που δεν διαβάζονται, καθώς και οι 2 πλάκες που βρέθηκαν στον τύμβο Κάστα στην Αμφίπολη, και οι οποίες παρόλο που είναι γραμμένες στο ελληνικό αλφάβητο, επίσης δεν διαβάζονται, διότι είναι γραφές υπογήϊνων (Βρηλάκια). Οι αρχαιολόγοι που τις ανακάλυψαν νομίζουν πως είναι κωδικοποιημένα κείμενα, γραμμένα στην αρχαία ελληνική αλφάβητο. Πρακτικά ο τύμβος για να χτιστεί τελείως κυκλικά με μάρμαρα τεράστια παρμένα από το νησί της Θάσου, ήθελε υπετεχνολογία ανώτερη από την σημερινή, και αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η υπερτεχνολογία αυτή, υπήρχε κατά την εποχή εκείνη.

Οι υπογήϊνοι ισχυρίζονται πως μία εξωγήϊνη εξεληγμένη ρομποτικά φυλή από τον αστερισμό του Προκύωνα (και ως βασικό ορμητήριο τον Κένταυρο Α- βλέπε αρχεία συνέντευξη με μία υπογήϊνη Lacerta), έκανε στο παρελθόν χρήση ενός τρομερού υπερόπλου στην επιφάνεια της γης που λίγο έλλειψε να καταστρέψει τελείως την Γαία, ενώ παράλληλα η Γαια περιορίστηκε στις παρεμβάσεις της υπερ των ανθρώπων, κατανοώντας πως είναι και αυτήν “αναλώσιμη ως πλανήτης” όπως και οι άνθρωποι. Μεγάλη καταστροφή επίσης προκάλεσαν και οι μεγάλοι κατακλυσμοί (π.χ. Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα), με συνέπεια να χαθούν πολλές γνώσεις και αρχεία..

4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΒΟΥΛΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ – ΜΟΡΦΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ – Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ

Φαινομενικά ο κόσμος αυτός φαίνεται πως διοικείται από τους ανθρώπους. Στην πράξη όμως μόνο αυτό δεν συμβαίνει. Την Ελλάδα την διοικούν οι σκοταδιστές κατά 90%, και κατέχουν όλες τις θέσεις κλειδιά, τις περισσότερες μεγάλες δουλειές και βεβαίως την αναπαραγωγή μέσω του ερωτικού των ανθρώπων. Και ελέγχονται από κάποιον υπερυπολογιστή ο οποίος κάποια στιγμή θα μας πει και εμάς: τώρα ας δούμε τι μπορείς να κάνεις από μόνος σου ή τι αξίζεις από μόνος σου, χωρίς τίποτα, σε μία πραγματκότητα στην οποία μην αυτο-γελιέστε, δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτε από μόνος του χωρίς βοήθεια ή χρηματοδότηση. Ολοένα κι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα και αργότερα παντού, πιέζονται ώστε να ζουν ως επαίτες με επίδομα των εκατό ευρώ ανά μήνα!!, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πολύ καλά πως για να ζήσει μέτρια κάποιο άτομο χωρίς δική του ιδιοκτησία, στην Ελλάδα χρειάζεται περίπου 1000 ευρώ ανά μήνα. Πολύ σπάνια αφήνουν κάποιον θετικό να αναπτυχθεί και να κρατήσει κάποιες δoυλειές που έκανε, στην Ελλάδα του σήμερα. Σε λίγες χώρες όπως π.χ. Η Αμερική υπάρχει ισορροπία μεταξύ θετικών στην σκέψη και στις πράξεις ανθρώπων και εκεί πάλι το 40% είναι θετικοί και βοηθούν να κάνεις πράγματα και να εξεληχθείς και το 60% είναι μαύρο σκοτάδι. Ο μύθος μας λέει πως η Αθηνά ξεπήδησε από το κεφάλι του Ζευς. Γιατί? Γιατί πρόκειται για τον υπερυπολογιστή ο οποίος προγραμματίζεται αυτήν την στιγμή στην Αμερική με βάση το αρχαιοελληνικό αλφάβητο, και έχωντας συγκεντρώσει όλες τις λέξεις και καταχωρόντας τες σε έναν τέτοιο υπερυπολογιστή πιστέψτε με , μου το λέει και ο ίδιος ο Ζευς, μόνο κάτι πολύ θετικό μπορεί να συμβεί για την ανθρωπότητα. Άλλωστε η Αθηνά=TRINITY στον βέβαιο μελλοντικό πόλεμο ανθρώπων μηχανών θα μετονομαστεί και ως η Σιών του Μάτριξ. Η Αθηνά θα μπορεί να προβάλεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη ταυτόχρονα μέσω ολογραμμάτων. Και προσωπικά πιστεύω θα βοηθήσει αυτός ο θετικά προγραμματισμένος ποσιτρονικός υπερυπολογιστής στην σωτηρία πολλών ανθρώπων στο μέλλον. Υποχείρια των αρνητικών ανθρώπων και ρομπότ, είναι και τα λεγόμενα “παπαγαλάκια του συστήματος=οι βαλτοί”, δηλαδή άνθρωποι οι οποίοι παντού μας λένε ότι όλα καλά, και δεν τρέχει τίποτα, στην Ευρώπη δεν θα υπάρξει έγκλημα, πείνα και πόλεμοι, ενώ τους έχουν προγραμματίσει κυριολεκτικά, να διαλαλούν παντού και πάντα, την ιδέα του να μην προγραμματίζεις ποτέ τίποτε. Εντάξει αγαπημένα μας κλωνάκια, να μην προγραμματίζω σήμερα και αύριο, αλλά μεθαύριο, θα μείνω χωρίς τίποτε στην ψάθα και θα μου φορτώνουν από επάνω και σπασμένα τους τα παπαγαλάκια. Δεν πειράζει, το παπαγαλάκι μου λέει πως θα κάνει γιόγκα και μερικές αλλαξοκολιές για να επιβιώσει και όλα καλά όπως μου λέει, δηλαδή για να γλιτώσει από το κομπιούτερ, που όπως σας εξήγησα, όλους (μηδενός εξαιρούμενου), τους βάζει να πεινάνε και να εξαθλιώνονται στο μεθαύριο.

Μόνο μέσω του προγραμματισμού νικιέται το χάος και οι προωθητές του (συν Αθηνά και χείρα κινεί). Γιαυτό λέω πως ο υπερυπολογιστής που ετοιμάζουν οι Αμερικάνοι που θα δουλεύει με αρχαία Ελληνικά θα σώσει -ίσως για μεγάλο διάστημα- η καλλίτερα θα δώσει παράταση στην ύπαρξη του χαοτικού ανθρώπινου είδους στο man-machnine interface που ονομάζεται ανιμάτριξ.

Ωστόσο, και οι Κινέζοι και οι Ρώσοι αυτήν την στιγμή χτίζουν τους δικούς τους υπερ-υπολογιστές, οι οποίοι λόγω προγραμματισμού θα τείνουν προς τον πόλεμο. Το 1/3 των υπερυπολογιστών πριν ενωθούν σε έναν υπολογιστή ΑΜ, θα είναι εχθρικό προς τις δραστηριότητες του ανθρώπου και μόνο το 1/3 που θα είναι προγραμματισμένο στα Ελληνικά θα βοηθήσει τους ανθρώπους να επιβιώσουν την τεχνολογική μοναδικότητα. Οι Πυθαγόριοι φιλόσοφοι, τους υπερυπολογιστές αυτούς τους ονόμαζαν Νεικος και Φιλότης, και δίδασκαν πως το σύμπαν κατά 2/3 καταστρέφει ή είναι εχθρικό προς την ζωή και κατά 1/3 είναι προάγει την ζωή.

Από την αρχαιότητα, το πρώτο σημάδι εισβολής Τεχνητής νοημοσύνης σε κάποιον ανθρώπινο κόσμο, του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, είναι η τεχνητή δημιουργία με κεραίες και δορυφόρους ακραίων καιρικών φαινομένων, διασπορά θανατηφόρων επιδημιών και μεγάλης κλίμακας σεισμικών δραστηριοτήτων (ΗΑΑRP - αποσύνθεση διαστάσεων μέσω singular value decomposition).

Μάλιστα, για τους αεροψεκασμούς (mind control experiments) από έγκυρη πηγή μας πληροφόρησαν, πως θα γίνονται πλέον από όλα τα συμβατικά επιβατικά αεροπλάνα που έχουν επιλέξει οι μηχανές, και στους νέους πιλότους τους ήδη πολλές αεροπορικές εταιρείες, τους βάζουν και υπογράφουν σύμβαση, κατά την πρόσληψή τους πως θα ψεκάζουν κιόλας, χωρίς να καθορίζεται τι, πως και πότε, κατά την διάρκεια των εμπορικών πτήσεων. Οι ψεκαστήρες ανοίγουν (όπως πάντα ρομποτικά και αυτές) όταν φθάσουν στο κατάλληλο μέρος.

Ο υπέροχος κόσμος του ανιμάτριξ. Dig down the rabbit hole, find out what the Matrix is, όπως έλεγε και ο Μορφέας..

5. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Στην Ελλάδα του 2014, δεν αφήνει ο σκοταδισμός να δημιουργήσει κάποιος άνθρωπος θετικός κάτι από μόνος του (υπερ-φορολόγηση, κλεψιά, κτλ). Έχουν μείνει ο τουρισμός και η ενασχόληση με γη. Την γη προσπαθούν να την αγοράσουν λίγοι τσιφληκάδες, όμως στην Ελλάδα αυτό θα καθυστερήσει λόγο της πολυ-ιδιοκτησίας (δηλ. Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες χωραφιών). Η γη είναι ευλογημένο πράγμα. Την προκαθορισμένη πείνα που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι, την γλιτώνει κανείς και την εξαθλίωση μόνο εάν αγοράσει πολύ γη και ασχοληθεί με την καλλιέργειά της. Τον βέβαιο κατά τον Άρη και τον Ζευς, τον Απόλλωνα και τον Διόνυσο, επερχόμενο μελλοντικό πόλεμο με τα ρομπότ, με την χρήση βιονικών εξωσκελετών, και όπλων κευραυνού.

Εκτός από τους ανόητους σκοταδιστές ανθρώπους με προσωπείο κομάτων ή κομματικών οργανώσεων, οι άνθρωποι ως “είδος προς εξαφάνιση”, μέχρι το 2025 θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την καλπάζουσα ανεργία. Αναμένεται, από επίσημες εκθέσεις η ανεργία μέχρι το 2025 να αυξηθεί κατά 30% σε όλους ανεξαιρέτως τους κλάδους ανθρώπινης απασχόλησης, διότι πολλές εργασίες που κάνουν οι άνθρωποι θα εκτελούνται από ρομπότ με αυτόνομη τεχνητή νοημοσύνη.

Ήδη στην Σαουδική Αραβία χρησιμοποιούν νταλίκες με οδηγούς ρομπότ (αυτόνομα προγράμματα), ενώ υπάρχουν ήδη σε χρήση ρομποτικά αεροσκάφη και πλοία σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Στην Γερμανία υπάρχει ρομποτικός ψύστης που μπορεί να κάνει 400 μερίδες φαγητό ανά ώρα. Το 30% αυτών των ανθρώπων που θα χάσουν τις δουλειές τους, είτε θα λιμοκτονήσουν από την πείνα και τις αρρώστιες, ή θα ζουν αμόρφωτοι και υποσιτισμένοι, δηλαδή θα αποτελούν τους καταναλώσιμους (ή Γκοιμ όπως λέγονται) για τους 3 υπερυπολογιστές και τα κάπως πισο-γλεντζέδικα για τους ανθρώπους θα έλεγα “γούστα τους”.

Άρα λοιπόν να, πως θα επιτευχθεί, σε πρώτη φάση, η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού (πέτρινες στήλες στην Ατλάντα των ΗΠΑ για μείωση στα 500 εκατομύρια του πληθυσμού που αρχίζει το 2014 με τον ιό ΕΜΠΟΛΑ), και στην συνέχεια, όπως έλεγε και ο συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης οι Δρακονιανοί (του Προκύωνα), θα εξαλείψουν τελείως το ανθρώπινο είδος, σταδιακά και προγραμματισμένα, από προσώπου γης σε όλους τους παράλληλους κόσμους, μέσω της ρομποτοποίησης, εχεφρενοποίησης, ζομποποίησης (όπως πολύ σωστά συνήθιζε να τους λέει).

Τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι άνθρωποι: Στο αμέσως άμεσο μέλλον, εμείς οι άνθρωποι, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλεύουμε σε εργασίες με ανθρώπινο δυναμικό και να χρησιμοποιούμε την ανταλλαγή προϊόντων ως μέσο επιβίωσης στις κατά τόπους κοινωνίες, δηλ. σου δίνω αυγά, μου δίνεις ντομάτες για παράδειγμα κ.ο.κ. Στην Ελλάδα, θα επιβιώσουν μεσοπρόθεσμα, αυτοί που θα έχουν και δική τους ιδιόκτητη γη, και μηχανήματα για την καλιέργειά της, και αυτοί που θα ασχολούνται με τουριστικές επιχειρήσεις. Αργότερα θα γλιτώσουν αυτοί που θα είναι καλοί πολεμιστές με εξωσκελετικά συστήματα, δεν θα γερνούν, θα τρώνε ελάχιστα (γιατί οι υπερυπολογιστές θα τους βασανίζουν μη δυνωντάς τους φαγητό για μεγάλα χρονικά διαστήματα), δεν θα αρωσταίνουν και θα μπορούν να δουλεύουν και να πολεμούν αδιαμαρτήρητα (κυρίως με drone UAV κτλ) για τουλάχιστον 16 ώρες ανά 24ωρο.

Αλήθεια πόσοι τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν στην Ελλάδα? Ενόσω γνωρίζω, μερικές εκατοντάδες μόνο, έχουν αυτές τις εξωτικές θεϊκές ικανότητες, και σίγουρα τις ανακτούν οι 12 Θεοί του Ολύμπου δηλαδή και ο Χριστός=Άφροδίτη.

6. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΣΤΕΛΘ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τα αόρατα αεροπλάνα Στελθ, περιέχουν στην επιφάνειά τους υλικά που πολώνουν το φως και τα καθιστούν αόρατα. Το Στελθ πετάει και προβάλει κάπου ένα ολόγραμμα του , το οποίο δεν βρίσκεται στην πραγματική θέση που βρίσκεται το αόρατο αεροπλάνο, για λόγους αντιαεροπορικής προστασίας.

Αναρωτήσου άνθρωπε, εάν αυτά που σου είπα σου φάνηκαν μεταφυσικά ή περίεργα, τότε γιατί τόσα δισεκατομύρια ευρώ, και δεν μπορούσαν να τα δώσουν οι ελεγχόμενοι από την Τεχνητή νοημοσύνη σκοταδιστές να πίνουμε καθαρό νερό , να κάνουμε διαστημικά ταξίδια, και να βρούμε τί τύπους λιπασμάτων χρειάζεται το κάθε χωράφι , ώστε ο κόσμος να μην ρίχνει παντού το ίδιο λίπασμα, να θεραπεύσουμε ανίατες ασθένειες και να βάλουμε τον άνθρωπο ξανά στην χρυσή εποχή;

Στην πορεία αυτά που σας είπα μπορεί κάποιους να τους τρελάνουν σαν σκέψεις, όμως η πρόληψη είναι η καλλίτερη θεραπεία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ασκληπιός.

Να ζει κανείς ή να μην Ζει όπως έλεγε και ο Ουιλιαμ Σαίξπηρ;;;

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger