Ένα 2χρονο αγόρι κατασπαράχτηκε από ένα γουρούνι μέσα στην αυλή του ίδιου του του σπιτιού. Το τρομερό γεγονός συνέβη στην επαρχία Γιανγκσού (Jiangsu) της ανατολικής Κίνας.
Ο Γουέι Τσάο (Wei Tsao), που οι φίλοι τον φώναζαν Κέκε (Keke), έπαιζε ανέμελος στον κήπο του σπιτιού του.
Οι γονείς του αγοριού κάποια στιγμή σταμάτησαν να το επιβλέπουν και μπήκαν μέσα στο σπίτι.
Κάποια στιγμή το μικρό αγόρι πλησίασε τα νεογέννητα γουρουνάκια που είχε γεννήσει η γουρούνα της οικογένειας. Τότε συνέβη το μοιραίο. Το ζώο του επιτέθηκε σε μια προσπάθεια να προστατέψει τα μικρά του. Το χτύπημα ήταν ακαριαίο, ενώ στη συνέχεια η γουρούνα άρχισε να μασάει το κεφάλι του μωρού.
Όταν οι γονείς άκουσαν τις κραυγές του παιδιού τους, βγήκαν τρέχοντας έξω, αλλά ήταν ήδη αργά.
Ο 25χρονος πατέρας, Σουν Τσάι (Sun Tsai), δήλωσε: «Είχαμε μπει μέσα για μόλις δύο λεπτά, όταν ακούσαμε τις κραυγές. Όταν βγήκαμε, είδαμε το γουρούνι περίπου 80 μέτρα μακριά να μασάει το κεφάλι του Κέκε».
Γείτονες που άκουσαν τη φασαρία, έτρεξαν στο σημείο, άρπαξαν το γουρούνι – δολοφόνο, το έδεσαν σε ένα δέντρο και του άνοιξαν το στομάχι, μέσα στο οποίο βρήκαν θραύσματα του κρανίου και μαλλιά του Κέκε, τα οποία έδειξαν στις Αρχές για να αποδείξουν ότι όντως το γουρούνι σκότωσε το παιδί.
Ο 62χρονος αρχηγός του χωριού Τσενγκ Γουάν (Cheng Yuan), 62, είπε: «Είναι φρικτή τραγωδία. Έπρεπε να ανοιχτεί το γουρούνι, όχι ως πράξη εκδίκησης, αλλά για να αποδειχθεί στις αρχές ότι πράγματι εκείνο σκότωσε και έφαγε τον Κέκε».


Δημοσίευση σχολίου

Blogger