Το ένα μετά το άλλο δέχεται τα χαστούκια η συγκυβέρνηση, η οποία μην έχοντας ακόμα... συνέλθει από τη σφαλιάρα της τρόικαςτο Παρίσι, τρώει μια ακόμα ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ, αυτή τη φορά από μια δική τους βουλευτή, την Ντόρα Μπακογιάννη!
Μετά λοπόν το... ΓΑΠήσι του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, έρχεται η Ντόρα Μπακογιάννη να βάλει φωτιά στα μπατζάκια της συγκυβέρνησης, ζητώντας η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας να γίνει μέσα στον Δελέμβρη και μετά να πάει η χώρα άμεσα σε εκλογές!

Μιλώντας στον Βήμα FM η Ντόρα Μπακογιάννη για το ζήτημα επίσπευσης της προεδρικής εκλογής δήλωσε: «Να ξεκινήσει τώρα η διαδικασία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην κλείσει η Βουλή μέσα στα Χριστούγεννα. Οι ξένοι βλέπουν Ελλάδα. Δεν βλέπουν τον Α τον Β τον Γ. Όπως εμείς τους βλέπουμε και λέμε οι ξένοι. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε κρίση βαθιά πολιτική. Όχι οικονομική. Οφείλουμε να κερδίσουμε τον σεβασμό των πολιτών με υπευθυνότητα και αλήθεια και από εκεί και πέρα ο λαός είναι ο κριτής όλων μας».

 Παράλληλα πρότεινε να υπάρξει  «εθνικό μέτωπο για τις συζητήσεις απέναντι στην τρόικα», σημειώνοντας ότι «Δεν είμαστε στο "πάρα πέντε", είμαστε στο "και πέντε".  Σήμερα η επιλογή είναι μία - εθνική συνεννόηση στα βασικά. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό αυτή η εικόνα».

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο παράτασης του Μνημονίου η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι «θα ήταν μια λύση η παράταση του Μνημονίου, υπό συγκεκριμένους όρους. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι κάθε μέρα που περνάει, με την εικόνα της αστάθειας και της αβεβαιότητας, είναι σε βάρος της ελληνικής οικονομίας».




Δημοσίευση σχολίου

Blogger