Μια σοκαριστική δήλωση που με πολλά ψυχοσωματικά βιώματα…

Ο 67χρονος σήμερα ηθοποιός Στίβεν Κόλινς ,τον οποίο οι περισσότεροι θυμάστε από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως πολύτεκνου ιερέα στη σειρά «Στον 7ο Ουρανό», παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι κακοποίησε σεξουαλικά τρία ανήλικα κοριτσάκια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «20/20», ο Κόλινς κατηγόρησε πως για όλα αυτά ευθύνονται οι τραυματικές εμπειρίες που είχε ως έφηβος, από μια γυναίκα κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερη του.

«Υπήρχε μια γυναίκα στη ζωή μου όταν ήμουν 10-15 ετών, η οποία με παρενοχλούσε σεξουαλικά επανειλημμένα. Πιστεύω πως αυτό το γεγονός διαστρέβλωσε τόσο πολύ την αντίληψη μου, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι ότι “εντάξει αυτό που μου συνέβη δεν ήταν και κάτι τόσο τρομερό”».

Μάλιστα περιγράφει και την πρώτη φορά που κακοποίησε σεξουαλικά κάποιο κορίτσι:

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη το 1973. Είχε έρθει ένα κοριτσάκι στο σπίτι που έμενα με την πρώτη μου σύζυγο. Αφότου εκείνη πήγε για ύπνο, εγώ έμεινα με την μικρή και βλέπαμε τηλεόραση. Πήρα το χέρι της και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα, κουνώντας το με ακατάλληλο τρόπο. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα πως κάτι απίστευτα λάθος είχε συμβεί, το οποίο δεν μπορούσα να διορθώσω».


Όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού το ίδιο όπως λέει έπραξε σε άλλα δυο κορίτσια, το 1982 και το 1994, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως «σε καμία περίπτωση δεν έλκομαι σεξουαλικά από παιδιά».

Ωστόσο τα τελευταία 20 χρόνια όπως λέει, κάνει ψυχοθεραπεία, αφού παραδέχεται πως είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ελαττώματα.



Να σημειώσουμε, πως οι αποκαλύψεις αυτές του Κόλινς, έρχονται ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε, όταν η πρώην σύζυγός του, Φέι Γκραντ, έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικά αποσπασματα από την επίσκεψη του ηθοποιού στον ψυχολόγο, όπου μεταξύ άλλων παραδεχόταν ότι φαντασιωνόταν να κάνει στοματικό σεξ με το ίδιο του το παιδί, καθώς και ότι έκανε σεξ με ένα 11χρονο κορίτσι στην Νέα Υόρκη.

Ωστόσο ο Στίβεν Κόλινς παραμένει μέχρι και σήμερα ελεύθερος, αφού κανείς δεν του έκανε μήνυση.




Δημοσίευση σχολίου

Blogger