Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Η πανσέληνος της 6/12 συμβαίνει στον τομέα της επικοινωνίας σου, και είναι σε αντίθεση με τον Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας, της σκέψης και της αντίληψης. Αν προσθέσουμε και την μάλλον δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, τότε έχουμε ένα ασαφές επικοινωνιακό τοπίο με παρεξηγήσεις, κακές συνεννοήσεις αλλά, το κυριότερο, ψευδείς εντυπώσεις που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα. Πολλή προσοχή και καθόλου βιασύνη, εβδομάδα είναι και θα περάσει.

Ταύρος

Στην καρδιά των οικονομικών σου σε «χτυπά» η πανσέληνος της 6/12, όπου με την αντίθεσή της με τον Ερμή κάνει τις ημέρες εξαιρετικά κακές για το εμπόριο, τις συναλλαγές και τις συμφωνίες παντός είδους. Αν έχεις κάτι να κλείσεις ή να συμφωνήσεις δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να συνοδεύεσαι από το λογιστή σου ή κάποιο νομικό, διότι τα ψιλά γράμματα είναι πολύ σημαντικά και η παραπλάνηση μπορεί να μην είναι καθόλου τυχαία, επίσης. Περιόρισε τα έξοδά σου, και έχε κατά νου πως οι μέρες είναι εντελώς ακατάλληλες για οικονομικά ανοίγματα και νέες επενδύσεις.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σου η πανσέληνος της 6/12 που επηρεάζει άμεσα και καταλυτικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Σε αντίθεση με τον Ερμή, και δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, ένα σενάριο είναι η επικοινωνία μεταξύ σας να έχει περιέλθει σε τέλμα. Ένα άλλο σενάριο είναι να νιώθεις εδώ και καιρό πως δεν έχεις τίποτα καινούργιο να μάθεις και να δεις κοντά σε αυτό τον άνθρωπο, αλλά και ότι εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει εσένα. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα δεν είναι όπως τα ήξερες και οι καινοτόμες, ριζικές αποφάσεις είναι το μόνο που μπορεί να σε «ξεκολλήσει».

Καρκίνος

Η καθημερινότητα, ιδίως η εργασιακή, είναι εκείνη που χωλαίνει με αυτή την πανσέληνο σε αντίθεση με τον Ερμή, στον άξονα Διδύμων / Τοξότη. Εργασιακό παρασκήνιο, λόγια πίσω από την πλάτη σου, ανυπόστατες κατηγορίες και καταστάσεις, ίντριγκες και άλλα χαριτωμένα στα οποία, απλώς εννοείται πως εσύ δεν πρέπει να συμμετέχεις ούτε κατά διάνοια. Κράτα το στόμα σου κλειστό καθώς δεν ξέρεις ποιος ακούει, και ποιος μιλά σε ποιόν – επίσης, τώρα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάποια παλιά θέματα ψυχοσωματικής υγείας που σε ταλαιπωρούν.

Λέων

Με την αντίθεση της πανσελήνου στους Διδύμους με τον Ερμή στον Τοξότη, καλείσαι να επανεξετάσεις τη συμπεριφορά σου μέσα στο φιλικό σου περιβάλλον: παρερμηνείες, παρεξηγήσεις, ασαφείς συμπεριφορές είναι πράγματα που τώρα μπορεί να διογκωθούν, με σκοπό να επιλυθούν πάση θυσία. Επίσης, όσον αφορά στον έρωτα, τα πράγματα θα γίνουν λίγο έντονα με σκοπό να καταλάβεις με ποιο τρόπο και για ποιους λόγους παραμυθιάζεσαι κάθε φορά, και αποδίδεις στον άλλο συναισθήματα και στοιχεία τα οποία δεν είχε ποτέ.

Παρθένος

Η αντίθεση μεταξύ της πανσελήνου στους Διδύμους και του κυβερνήτη σου, Ερμή, από τον Τοξότη, μιλά για μία διάσταση μεταξύ των επαγγελματικών σου ονείρων και σχεδίων που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, και μίας απαιτητικής οικογενειακής κατάστασης που λειτουργεί λίγο σα μολυβένια μπάλα στο πόδι σου. Το μυστικό για να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται, είναι να αφουγκραστείς ποιος είναι ο τομέας στον οποίο αισθάνεσαι τύψεις για όλα όσα δεν… Ε, αυτός είναι ο τομέας για τον οποίο δεν, επαναλαμβάνω ΔΕΝ πρέπει να θυσιαστείς, εντάξει;

Ζυγός

Η πανσέληνος της 6/12 στο ζώδιο των Διδύμων, και μάλιστα σε αντίθεση με τον Ερμή στον Τοξότη, είναι ένας οιωνός ότι έχεις αφήσει πολύ πίσω την προσωπική σου βελτίωση και εξέλιξη προκειμένου να είσαι αυτό που νόμιζες ότι έπρεπε να είσαι και ότι χρειαζόταν ο άλλος. Σου έχω νέα: τέλος με το να παριστάνεις το χαμαιλέοντα για τον κάθε τυχάρπαστο. Εστιάζεις στον εαυτό σου, κι αν κάπου στον ορίζοντα και στα πλάνα σου υπάρχει κάποιο μεταπτυχιακό ή κάποιος κύκλος σεμιναρίων, το κυνηγάς γιατί είναι μια εξαίρετη ιδέα που θα αποδώσει καρπούς τους επόμενους μήνες!

Σκορπιός

Μία πανσέληνος στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Ερμή στον 2ο ηλιακό σου οίκο, μιλά για ένα οικονομικό έσοδο, μία δικαίωση σε μία δικαστική διαμάχη ίσως ή μία διευθέτηση με το δημόσιο. Σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό είναι κάτι που συμβαίνει ξαφνικά, και η δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα απαιτεί από εσένα να μελετήσεις όλα τα «ψιλά» γράμματα, και σίγουρα να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου, ή από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Τα πόδια σου στη γη και τα μυαλά σου στο κεφάλι σου, αργές και μεθοδικές κινήσεις και όλα θα πάνε καλά.

Τοξότης

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου και την πανσέληνο απέναντί σου, είσαι ανήσυχος και αεικίνητος. Η ανάγκη σου για κάτι νέο και συνταρακτικό στην προσωπική σου ζωή είναι γεγονός, και είναι κάτι παραπάνω από φλέγουσα: προσοχή – είναι αναντίρρητα δικαίωμά σου να βρεις κάτι νέο, ή να ανταποκριθείς σε ένα προκλητικό φλερτ, αφού όμως πρώτα ξεμπλέξεις με την ήδη υπάρχουσα κατάσταση με αξιοπρέπεια και καθαρές κουβέντες. Δες το κι αλλιώς – δεν είναι το καλύτερο δείγμα γραφής για μία καινούργια σχέση το να αρχίσεις λέγοντας ψέματα στην προηγούμενη!

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, εδώ και πολύ καιρό και για πάρα πολύ καιρό ακόμα, σε πιέζει να αλλάξεις και να απαλλαγείς από τα άχρηστα κομμάτια ενός εαυτού που εξελίσσεται με τον πλέον επώδυνο τρόπο. Η πανσέληνος της 6/12 (σε αντίθεση με τον Ερμή), μπορεί να φέρει υπερκόπωση, ή να εγείρει κάποια ψυχοσωματικά θέματα, σχετικά κυρίως με το άγχος σου και την προσπάθεια να είσαι τέλειος. 1) Είσαι τέλειος ούτως ή άλλως, όπως κάθε άνθρωπος, και τέλειο σε κάνουν ακριβώς οι ατέλειές σου. 2) Το βασικό μήνυμα του Πλούτωνα εδώ, δεν είναι να πας κόντρα στο κύμα, αλλά να αφεθείς. Και ναι, με αυτό εννοώ κυρίως να πάρεις απόφαση ότι δεν έχεις πάντα τον έλεγχο, κι ότι αυτό είναι οκ!

Υδροχόος

Ως γνωστόν, αν ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα φίλος και συνοδοιπόρος σου, δύσκολα μπορείς να συνάψεις βαθιά σχέση μαζί του και να παραμείνεις σε αυτή. Κι έρχομαι εγώ να σε ρωτήσω τώρα, γιατί ενώ απαιτείς και δέχεσαι αυτή τη συντροφικότητα σε όλα, όποτε ο άνθρωπός σου πάει να σε συμβουλεύσει ή να σου πει μία ιδέα έστω επί του οικονομικού, εσύ κλωτσάς λες κι έχεις στο υπόγειο τα σμαράγδια του Σουλεϊμάν και πρόκειται να στα κλέψει; Λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη και …ρίσκο δε βλάπτει, ιδίως αφού, αν κοιτάξεις προσεκτικά, θα δεις ότι έχει δίκιο.

Ιχθείς

Θέματα σπιτιού και οικογένειας εγείρει η πανσέληνος της 6/12 σε αντίθεση με τον Ερμή στον Τοξότη. Μάλλον κάνεις λάθος ακούγοντας τις παραινέσεις και τις ιδέες της οικογένειάς σου ως προς τα επαγγελματικά σου, γιατί έχουν μία μάλλον εξιδανικευμένη ιδέα τόσο για σένα, όσο και για τις ικανότητές σου. Για τους οικείους σου μπορεί να είσαι ένα διαμάντι για τον εργοδότη σου, να θεωρούν ότι και χάρη κάνεις που εμφανίζεσαι και δουλεύεις εκεί – εσύ όμως οφείλεις να ξέρεις πως εκεί έξω οι καιροί είναι δύσκολοι για πρίγκιπες και ότι πρέπει να δώσεις σκληρές επαγγελματικές μάχες για να αποδείξεις ποιος είσαι.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger