Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης


Όταν άρχισα να βλέπω επαναλαμβανόμενα τον αριθμό 32, δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε. Στην πραγματικότητα με έβαζε να σκεφτώ ότι το σύμπαν δεν μπορεί, μου κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρισκόμουν σε μια μεταβατική περίοδο και θεώρησα ότι έδινα υπερβολική σημασία στους αριθμούς, ίσως για να βάλω την ζωή μου σε καλούπια. Όμως το γεγονός έπαιρνε τόση μεγάλη έκταση και η επανάληψη γινόταν σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό σε πινακίδες αυτοκίνητων, τηλέφωνα, ρολόι και οτιδήποτε άλλο που στην καθημερινότητά μου προσγειωνόταν μπροστά στα μάτια μου ένα μεγάλο 32. Για να μην τρελαθώ, αποφάσισα να το ψάξω και προς μεγάλη μου έκπληξη, βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα. Ακολουθίες αριθμών ίσον κάλεσμα αφύπνισης και συνειδητοποίησα πως σε αυτό δεν ήμουν μόνη!

Τα φαινόμενα της ακολουθίας αριθμών, γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα μέρα με τη μέρα. Χιλιάδες άνθρωποι απ' όλα τα κοινωνικά στρώματα, απ' όλα τα μέρη του κόσμου, από κάθε δόγμα και θρησκεία, αναφέρουν φαινόμενα παρατήρησης ιδιαίτερων ακολουθιών αριθμών σε ρολόγια, χρονόμετρα, πινακίδες αυτοκινήτων, διαφημιστικές πινακίδες κτλ.

Σύμφωνα με έγκυρους συγγραφείς, θεραπευτές και πνευματιστές σε όλο τον κόσμο, το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται ως «Πνευματική συνειδητοποίηση». Ως φυλή, οι άνθρωποι εξελισσόμαστε σε πνευματικό επίπεδο, με τις ακολουθίες αριθμών να είναι «μηνύματα» από μια ανώτερη πηγή.
Άλλωστε η φυσική πραγματικότητα είναι ένα πρόγραμμα συνείδησης που δημιουργήθηκε από ψηφιακούς κώδικες. Αριθμοί και αριθμητικοί κώδικες καθορίζουν την ύπαρξή μας. Το ανθρώπινο DNA, η γενετική μνήμη μας, ενεργοποιούνται από ψηφιακούς κώδικες σε συγκεκριμένες ώρες και συχνότητες. Αυτοί οι κώδικες ξυπνούν το μυαλό για αλλαγή και εξέλιξη της συνείδησης. Το 11:11 π.χ. είναι ένας από αυτούς τους κωδικούς, που σημαίνει ενεργοποίηση του DNA και κάθε φορά που εμφανίζεται λειτουργούν ορισμένες συγχρονικότητες στην ζωή μας.
Μια ανώτερη πηγή (ή πνευματικοί καθοδηγητές) κάνουν το καλύτερό τους για να τραβήξουν την προσοχή μας και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ωστόσο, αγνοούμε συχνά τα σημάδια που μας δίνουν, θεωρώντας τα ως απλές συμπτώσεις ή φαντασία μας.Οι ακολουθίες αριθμών είναι ένας από τους τρόπους που προσφέρουν την βοήθεια τους. Συνήθως αυτό συμβαίνει με δύο τρόπους.
Πρώτον, διακριτικά ψιθυρίζουν στο αυτί μας, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε στο περιβάλλον μας και να παρατηρήσουμε την ώρα που εμφανίζεται στο ρολόι ή τον αριθμό τηλεφώνου σε μια διαφήμιση ή κάτι παρόμοιο. Ελπίζουν ότι θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε ότι βλέπουμε την ίδια την ακολουθία των αριθμών, ξανά και ξανά. Μπορεί επίσης να παρατηρήσουμε ακολουθίες αριθμών που σηματοδοτούν πράγματα προσωπικής σημασίας, όπως ημερομηνίες γέννησης, επετείων, αριθμούς τηλεφώνου κ.λπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις το μήνυμα είναι ακόμα πιο βαθύ, εύστοχο και προσωπικό.

Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο μας δείχνουν το νόημα της ακολουθίας των αριθμών είναι από φυσική τοποθέτηση όπως ενός αυτοκινήτου μπροστά από εμάς που έχει ειδικές πινακίδες κυκλοφορίας, ελπίζοντας ότι θα συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δει την ακολουθία των αριθμών και πάλι. Θέλουν να παρατηρήσουμε και στη συνέχεια να εξετάσουμε τα μηνύματα περαιτέρω. Οι αριθμοί που εξακολουθούμε να βλέπουμε είναι κωδικοί που σηματοδοτούν το αρχαίο DNA μας, την κυτταρική μνήμη μας και την υψηλότερη συνείδησή μας, έτσι ώστε να ξυπνήσει ένα πιο πνευματικό χώρο στην καρδιά και το μυαλό μας.
Ο μεγάλος Πυθαγόρας είπε ότι τα πάντα στο Σύμπαν είναι ακριβέστατα μαθηματικά και ότι κάθε αριθμός έχει τη δική του δόνηση και νόημα. Η τοποθέτηση των αριθμών σε μια ακολουθία έχει ιδιαίτερη σημασία και πρόκειται για μια αιφνίδια αφύπνιση. Ας μην περιμένουμε από τους άλλους στη ζωή μας να είναι σε αυτό το ταξίδι μαζί μας. Είναι δικό μας και μόνο, όπως είναι για τις περισσότερες ψυχές γιατί μόλις ανοίξουμε την πόρτα των ψηφιών, δεν υπάρχει γυρισμός. Η ψυχή αυτόματα και γρήγορα μπορεί να μετακινηθεί από επίπεδο σε επίπεδο εμπειρίας, μέχρι να «πάρει» το μήνυμα. Η συνείδησή μας επεκτείνεται και ως εκ τούτου θα υπάρχει, όλο και μεγαλύτερη επίγνωση της σημασίας των συγχρονικοτήτων που θα γίνονται όλο και πιο συχνές.
4 44 kentriki 
Βλέποντας το ψηφίο του κωδικοποιημένου αριθμού μας, μπορεί να έχουμε μια αίσθηση επείγοντος ή συναφών συναισθημάτων στο ότι δεν υπάρχει χρόνος!
Μπορούμε κάλλιστα να ονειρευόμαστε τους αριθμούς, που συνδέονται με τα πράγματα που δεν έχουμε ακόμα καταλάβει ή να ξυπνάμε την ίδια ώρα κάθε βράδυ με αυτούς τους αριθμούς στο ψηφιακό ρολόι μας, π.χ. 11:11.

Μερικοί από εμάς μπορεί να αγνοούμε την αληθινή έννοια τους. Ας δούμε με μια συνοπτική ματιά τι σημαίνουν μερικοί αριθμοί:
11. Η αρχή μιας νέας διαδρομής ευθυγραμμισμένη με το σκοπό της ψυχής μας.
11:11. Είναι συνήθως η ακολουθία που εμφανίζεται σε πολλούς ανθρώπους. Είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει μια ευκαιρία που ανοίγεται για εμάς και τις σκέψεις μας να εκδηλωθούν με αστραπιαία ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι το Σύμπαν έχει πάρει μόλις ένα στιγμιότυπο από τις σκέψεις μας και τις ιδέες μας που θα εκδηλωθούν σε υλική μορφή.
22. Το μήνυμα είναι να κρατήσουμε την πίστη και να σταθούμε ισχυροί στις προσωπικές μας αλήθειες.
22:22. Δείχνει ότι φυτεύτηκαν πρόσφατα οι ιδέες που αρχίζουν να λαμβάνουν τη μορφή και να εξελιχθεί σε πραγματικότητα για εμάς. Η αποκόμιση των ανταμοιβών είναι ακριβώς μπροστά μας.
Υπάρχουν αριθμοί που εμφανίζονται σε εσάς αυτές τις μέρες; Υπάρχουν αριθμοί που θέλετε να μάθετε το νόημα τους; Επιτρέψτε μου να μάθω στα σχόλια παρακάτω.ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger