Ο Ταύγετος είναι μια Ιερή κορυφή ή πιό ορθά λοφοσειρά που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα δυτικά της Σπάρτης, στην Πελλοπόνησο. Εκεί συμβαίνουν πολλά παράδοξα και περίεργα.. Υπάρχουν ΠΥΛΕΣ ενεργοποίησης κοσμικών διαύλων.. Έχει δημοσιευτεί στον Τύπο η περίπτωση του καθηγητή Λιαντίνη ( ή κάπως έτσι), ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή του Ταϋγετου και εξαφανίστηκε . Υπάρχει αρκετό υλικό στη διάθεσή μου , σε σχέση με την ΙΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ( πιο ορθά ΓΑΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ), το οποίο λόγω έλλειψης χρόνου , απουσίας σχετικών μετρήσεων και άλλων τεχνικών χαρακτηριστικών έχει μείνει στη μέση..

Στο εν λόγω βουνό βρίσκονται τρία τουλάχιστον πυραμιδοειδή κατασκευάσματα. Το ένα από αυτά αν και η φθορά του χρόνου το έχει αλλοιώσει διατηρεί την πυραμιδοειδή του μορφή αρκετά έντεχνα, πράγμα που φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. Το θέμα είναι μεγάλο και χρειάζεται ολόκληρη εργασία για να αναπτυχθεί.. Ο χώρος σχετίζεται σχετίζεται με την λατρεία του ΗΛΙΟΥ, του Α-ΠΟΛΛΩΝ-ΟΣ, δηλαδή της ΤΑΫ ΓΕΤΗΣ , μιας από της ΠΛΕΙΑΔΕΣ, έχει δε αριθμολογική σημασία ο χώρος. Η πυραμίδα του Ταύγετου αποτελεί την πιο αρχαία πυραμίδα του κόσμου, μάλιστα αποτελεί σημείο αναφοράς συντεταγμένων κλπ. Βρίσκεται σε απόλυτη νοητή ευθεία με τον Όλυμπο και σχετίζεται με τον αληθινό Όλυμπο, ότι και αν σημαίνει η λέξη Ο-ΛΥΜΠ-ΟΣ , όπως Λαμπερό Βουνό..



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Καλησπέρα Ιωκή. Σε παρακαλώ διόρθωσε το όνομα του καθηγητή και από Λιασίδη (!!!!) κάντο Λιαντίνη ...για να αποφευχθούν οι όποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν.

    Κατά την γνώμη μου είναι μέγιστο σφάλμα του apn.gr να μην γνωρίζει το όνομα του μεγαλύτερου σύγχρονου φιλοσόφου, καθηγητή Λιαντίνη και το ότι δημιούργησε ένα θέμα χωρίς να έχει ψάξει το όνομά του, δείχνει πως αυτό που έγραψε είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτο!

    Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση το λάθος διορθώθηκε... Να είστε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή