«Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ανακοινώνει την ανάθεση στην εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων LAZARD του ρόλου του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.


Η Αθέατη γνώση έψαξε και βρήκε ποιά είναι αυτή η εταιρεία - και το διευθύνων πρόσωπο του οποίου ανατέθηκε ο ρόλος του χρηματοικονομικού συμβούλου για την Χώρα μας από τον εντολοδόχο Νεοταξίτη Υπουργό Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Lazard, τον Ιούλη του 2011 ανέλαβε οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ του Λουκά Παπαδήμου.

Ο ισχυρός άνδρας της Lazard, Ματιέ Πιγκάς, που είχε συνεργαστεί στενά με τις κυβερνήσεις του Γ. Παπανδρέου για την πώληση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον Λιβανέζο Ισκαντάρ Σάφα και την πώληση των τεσσάρων Airbus της Ολυμπιακής στην Apollo (δύο εντελώς αποτυχημένες μεταβιβάσεις), είχε συβουλεύσει τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Β. Βενιζέλο στο πρώτο «κούρεμα» του 2012. 

Στην εταιρεία Lazard, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Kenneth M. Jacobs από τις 16 Νοεμβρίου του 2009. Η Lazard είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Η Lazard ιδρύθηκε το 1848 στη Νέα Ορλεάνη από τους Αλεξάντρ, Σίμον και Ελί Λαζάρ, τρία αδέλφια μιας εβραϊκής οικογένειας που μετανάστευσε από τη Λωρραίνη της Γαλλίας στην Αμερική.

Ο Kenneth M. Jacobs (Ασκενάζι Εβραίος) Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, της Lazard, είναι επίσης (εντελώς τυχαία) και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ.

Η ημερομηνία ίδρυσης των Illuminati είναι η 1η Μαΐου του 1776. Ιδρύθηκαν από τον Σαμαέλ και διοικούνται απ ευθείας από τον ίδιο. Η Επιτροπή των 300 Illuminati, η κοινώς γνωστή ως  "Η Επιτροπή των 300", η  "Οι Ολύμπιοι", είναι μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1727. Περίπου 50 χρόνια πρίν την ίδρυση των Illuminati, όπου έπρεπε να επιλεγούν τα βασικά πρόσωπα τα οποία θα τους απαρτίζουν. 

Ο Kenneth M. Jacobs, είνα επίσης (εντελώς τυχαία) μέλος των 300 των Illuminati.

Οι 300, είναι μια ομάδα που λαμβάνει τις αποφάσεις για ολόκληρο τον κόσμο, και αποτελείται από Ράν Μαλτσέχ, Σαχερνέχ και Καχσνάχ της Λευκής Αδελφότητας, δηλαδή λυκάνθρωποι, ερπετοειδής και πτηνόμορφοι. Οι 300, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ο ένας τον άλλο είναι αυτοί που κατευθύνουν την οικονομική μοίρα των ηπείρων και επιλέγουν τους διαδόχους τους αναμεταξύ τους.

Ο Kenneth M. Jacobs, είναι ένας από αυτούς, και μάλιστα ΡΑΝ τους γένους Καχσνάχ (ερπετοειδής) πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LAZARD. Ο αντημνημονιακός κύριος Βαρουφάκης, επέλεξε μια "LIZARD" (σαύρα) από την εταιρεία LAZARD στο ρόλο του συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών σε θέματα δημοσίου χρέους και δημοσιονομικής διαχείρισης.


Ηταν λοιπόν αναμενόμενη μια τέτοια κίνηση από τα προσκυνημένα τσιράκια της Νέας Τάξης, που από την φύση τους ως Αριστεροί ακολουθούν την γραμμή της Λευκής Αδελφότητας.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Φεβρουαρίου2015




Δημοσίευση σχολίου

Blogger