Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" για μια ακόμη φορά αισθάνεται δικαίωση όταν με προηγούμενη ανάρτησή μας καταγγείλαμε τα εγχώρια παπαγαλάκια που μετά το πέρας της συνάντησης Τσίπρα-Μέρκελ παρουσίαζαν μόνο την θέση του Ελληνα πρωθυπουργού στην συζήτηση.

Ερχεται τώρα η Γερμανίδα καγκελάριος να σοκάρει κάνοντας λόγο για εμπιστευτικό περιεχόμενο της συζήτησης αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά!

Η Γερμανίδα Καγκελάριος δήλωσε ότι θα πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να ξεμείνει από μετρητά η Ελλάδα προτού επιτευχθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της.

Μιλώντας μετά την «εποικοδομητική», όπως τη χαρακτήρισε, συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό, η Άγκελα Μέρκελ είπε ότι συμφώνησαν να παραμείνει εμπιστευτικό το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

Όταν ρωτήθηκε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να ξεμείνει η Ελλάδα από χρήματα πριν επιτευχθεί μια συμφωνία με την ευρωζώνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η καγκελάριος απάντησε: «Πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί αυτό».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger