Απίστευτο κι όμως...ερωτικό !


1. Οι βαρετές σειρές στην τηλεόραση

Έρευνα έδειξε πως εκείνοι που έχουν τηλεόραση στο δωμάτιό τους κάνουν σεξ διπλάσιες φορές από εκείνους που δεν έχουν. Το 29% μάλιστα, παραδέχτηκε πως ακόμη και μία βαρετή τηλεοπτική σειρά, τους βελτιώνει κατά μεγάλο ποσοστό τη διάθεση για σεξ.

2. Όταν παίρνεις αύξηση

Έρευνα του International Journal of Manpower εξέτασε τη σχέση μισθού και συχνότητας στο σεξ, σε πάνω από 6000 Έλληνες και Ελληνίδες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκείνοι που βγάζουν περισσότερα χρήματα, κάνουν και περισσότερο (και καλύτερο) σεξ.

3. Τα εναλλακτικά ραντεβού

Όταν εσύ και ο σύντροφός σου κάνετε μαζί έντονες δραστηριότητες όπως πχ το σκι, ο τρόπος που ενεργοποιείται το κεντρικό νευρικό σου σύστημα ταυτίζεται με τον τρόπο που αυτός ενεργοποιείται κατά την ερωτική διέγερση, σύμφωνα με έρευνα του Archives of Sexual Behavior.

4. Οι περίεργες μυρωδιές

Βρετανική έρευνα έδειξε πως στις γυναίκες αρέσουν περισσότερο οι άντρες που μυρίζουν πετρέλαιο, μπογιά, μελάνι ή δέρμα. Από την άλλη, στους άντρες άρεσαν οι γυναίκες που μύριζαν κραγιόν, λοσιόν σώματος ή ψητό κρέας. Ναι, ψητό κρέας.

5. Τα αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και φαίνεται να βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος -  άρα και στην καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων και των δύο φύλων. Και για αυτό ακριβώς θεωρείται και το καλύτερο (φυσικό) αφροδισιακό, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

6. Το κόκκινο

Έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που φοράνε κόκκινο θεωρούνται πιο σέξι και ελκυστικές από τους άνδρες.

7. Το κόκκινο κρασί

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο σε εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με εκείνες που προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.

 8. Το διάβασμα

Το διάβασμα απελευθερώνει τη φαντασία, συμβάλλοντας στην απελευθέρωση χημικών ουσιών όπως η ντοπαμίνη και η τεστοστερόνη, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστική στην ερωτική επιθυμία και τη σεξουαλική διέγερση.

 9. Ο ιδρώτας

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Neuroscience έδειξε ότι η φυσική μυρωδιά του ανδρικού σώματος ελκύει τις γυναίκες περισσότερο από κάθε άλλο άρωμα.

10. Να κοιτάς τις φωτογραφίες του αγαπημένου σου


Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως, κοιτώντας φωτογραφίες του αγαπημένου σου για 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, ο εγκέφαλός σου παράγει περισσότερη  ντοπαμίνη και η ερωτική σου διάθεση βελτιώνεται θεαματικά.

marieclaire.gr


Δημοσίευση σχολίου

Blogger