Και να μην ξαναπληρώσουμε τους τοκογλύφους

Για μια ακομα φορά η γερμανική βαρβαρότητα απειλεί να βυθίσει στο χάος και την καταστροφή ολόκληρη την Ευρώπη.

Άλλωστε στην ιστορική της διαδρομή, η Γερμανία προκαλούσε συνεχώς καταστροφές και ολοκαυτώματα και μετά από κάθε συντριβή, παρακαλούσε τους νικητές για βοήθεια και διαγραφή χρεών, ενώ ποτέ δεν εγκατέλειψε τα επικίνδυνα παιχνίδια κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο.

Η νέα γερμανική κατοχή βούλιαξε όλες τις χώρες του Νότου, που άρχισαν να επαναστατούν με πρώτη την Ελλάδα χάρις στον Αλέξη Τσίπρα για να ακολουθήσει τώρα και η Ισπανία, όπου το Κίνημα των «Podemos», αντίστοιχο με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, σάρωσε στην κυριολεξία στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, διαψεύδοντας τα στημένα γκάλοπ και τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα. Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές σηματοδοτούν το τέλος της γερμανικής κυριαρχίας και στην Ισπανία, ενώ έρχεται γρήγορα η σειρά της Γαλλίας και της Ιταλίας, οι οικονομίες των οποίων έχουν καταρρεύσει και βρίσκονται σε πολύ χειρότερη μοίρα από την Ελλάδα. 
Την κατάσταση διάλυσης στην Ευρωζώνη, έχουν μυριστεί από καιρό οι Βρετανοί, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν συμμετέχουν στο ευρώ και γι’ αυτό τα κατάφεραν να μην έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ετοιμάζονται για το δημοψήφισμα, προκειμένου να κόψουν κάθε σχέση με το χρεοκοπημένο ιερατείο των Βρυξελλών.

Οι διεθνείς αγορές που προεξοφλούν γεγονότα, άρχισαν να πιέζουν και πάλι το ευρώ, ενώ σε περίπτωση κατά την οποία η Ελλάδα αποφασίσει να μην πληρώσει τις δόσεις στους ξένους τοκογλύφους, όπως είναι και το πιο πιθανό, οι πιέσεις στο ευρώ θα είναι καταιγιστικές και ισοπεδωτικές για το μόρφωμα το οποίο επέβαλαν ως κοινό νόμισμα οι Γερμανοί. 

Η κατάσταση που διαμορφώνεται, αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα να εγκαταλείψει όσο πιο γρήγορα μπορεί το καράβι που βουλιάζει, να σταματήσει να πληρώνει τα τοκογλυφικά δάνεια, τα οποία δεν μπορεί να πληρώσει κανένα κράτος και κανένας λαός ούτε σε διακόσια χρόνια και να οικοδομήσει μια εθνική και αυτοδύναμη αναπτυξιακή πορεία. Φαίνεται πλέον καθαρά ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα έχουν την τύχη του Χίτλερ, αφού η κατάρα των Γερμανών είναι μετά από κάθε βρόμικο παιχνίδι κυριαρχίας να καταστρέφονται ολοσχερώς, αφού προηγουμένως συμπαρασύρουν στον όλεθρο και άλλες χώρες που δεν φταίνε σε τίποτα. 

Η Ελλάδα όπως και στην κατοχή ύψωσε πρώτη τη σημαία της αντίστασης, έτσι και τώρα ο Αλέξης Τσίπρας τόλμησε να τα βάλει με τη γερμανική κυριαρχία και τους ξένους τοκογλύφους ανατρέποντας σε χρόνο ρεκόρ και την τρόικα εσωτερικού που είχε παραδώσει όπως ο προδότης Τσολάκογλου το λαό και τη χώρα στους κατακτητές. Τώρα ο «ιός Τσίπρας» εξαπλώνεται παντού γκρεμίζοντας το τέταρτο ράιχ της Μέρκελ και του Σόιμπλε. 

Η Ελλάδα έγινε πλέον το σύμβολο του αγώνα για όλους τους λαούς που οδηγήθηκαν στη φτώχεια και την εξαθλίωση από τη γερμανική λιτότητα. Είναι ο φωτεινός φάρος που καθοδηγεί τον αγώνα που εξαπλώνεται παντού στην Ισπανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και σε άλλες χώρες που βρίσκονται υπό γερμανική κατοχή. 

Το Βερολίνο και το ιερατείο των Βρυξελλών, δεν μπόρεσε να διασώσει τον Ραχόι, που κατέρρευσε και απ’ ό,τι φαίνεται χάνει τις εκλογές ακόμα και στο προπύργιο της Δεξιάς τη Μαδρίτη. Σε λίγους μήνες θα έχει και αυτός την τύχη του Σαμαρά και του Βενιζέλου γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, αλλά τους προδότες ουδείς.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger