Σήμερα οι Τούρκοι χρονομετρούν την προφητεία που τους αφορά.

Σήμερα κτυπούν οι νοητές καμπάνες στην Αγιά Σοφιά.

Σήμερα γίνονται όλα κατανοητά.

63. «Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια. Στὸ τέλος θὰ τοὺς διώξουν εἰς Κόκκινη Μηλιά. Ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ 1/3 θὰ σκοτωθῆ, τὸ ἄλλο τρίτο θὰ βαπτισθῆ καὶ μονάχα τὸ 1/3 θὰ πάη στὴν Κόκκινη Μηλιά». Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός – Προφητεῖες τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Αὐγουστίνου Καντιώτου. Τοῦ Στεργίου Σάκκου Καθηγητοῦ Ἀριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


¨ Μια τεράστια τουρκική αρμάδα με πάνω από 70 πολεμικά πλοία «κοκκίνισε» το γαλάζιο Αιγαίο στις οθόνες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων σήμερα. Τα τουρκικά πολεμικά πλοία είχαν αναπτυχθεί από τα λίγα μίλια νότια του Αγίου Όρους μέχρι την περιοχή νότια των Κυθήρων!

«Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια ένταση», σχολίαζε ανώτερος αξιωματικός του Π.Ν. και συνέχισε λέγοντας «Υπάρχει σε εξέλιξη η άσκηση DENIZKURDU-15 αλλά είναι σαφές ότι το τουρκικό Ναυτικό επιχειρεί επίδειξη υψηλής διαθεσιμότητας των σκαφών του».

Πραγματικά σήμερα στο Αιγαίο δεν υπήρχε περιοχή που να μην ήταν ορατά τα τουρκικά πολεμικά σκάφη, ενώ στο κεντρικό βόρειο και ν.α. Αιγαίο τα τουρκικά πλοία ξεκινούσαν από τις τουρκικές ακτές και έφταναν μέχρι τις ελληνικές.

Σενάριο της τουρκικής άσκησης .

Αποκοπή των νήσων του Α. Αιγαίου με ανάπτυξη πολύ ισχυρής δύναμης επί του 25ου μεσημβρινού αλλά και δυτικά αυτού και όχι ανατολικά δηλαδή προς την πλευρά των χερσαίων ελληνικών εδαφών.¨ 15/05/2015 http://www.defencenet.gr

Οι Θαλασσόλυκοι Τούρκοι προπονούνται στο ¨boating -sailing yachts¨. Μπαίνει και καλοκαίρι και σου λένε για πόσο καιρό θα χαιρόμαστε τις δροσιές του Αιγαίου;

Μάλλον για λίγο…

Παπαβασιλείου-Κουβουκλιώτης Στέφανος, Θεσσαλονίκη Τότε λέω : « Δηλαδή, τι θα γίνει, Γέροντα; Ήλθε η ώρα να πάρουμε την Πόλη; Και, αν ναι, πώς θα την πάρουμε την Πόλη; Θα γίνει πόλεμος με τους Τούρκους;» «Όχι», μου λέει, «μην ανησυχείς. Ούτε ντουφεκιά δεν θα πέσει. όταν θα κινηθούν οι Τούρκοι εναντίον μας θα φθάσουν στα έξι μίλια, τότε είναι που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους». Λέω : «Θα βυθιστούν;» «Φυσικά», λέει ο Γέροντας. «Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό, δε θα γίνει από εμάς. Αυτό θα είναι το θέλημα του Θεού. 

Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους». ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924 – 1994, ΤΟΜΟΣ Α΄ 7η ΕΚΔΟΣΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ Ε.Α.

Σήμερα που οι τοκογλύφοι χρονομετρούν τις προθέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης, αποφάσισαν και οι Τούρκοι να χρονομετρήσουν πόσο χρόνο έχουν για να φτάσουν στα εξαμίλια του Πατρο- Κοσμά και πόσο χρόνο θα χρειαστούν για να φάνε τα κόλλυβα που έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger