Άρπαξαν τον 15χρονο την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο - Τον έδεσαν και ζητούσαν από τους γονείς του 12.000 ευρώ - Το παιδί βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από αγρότες κοντά στις Λιβανάτες - Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του παιδιού, που αφέθηκε τελικά ελεύθερο δύο ώρες μετά την απαγωγή του. 

Πως έγινε η απαγωγή

Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα που ο 15χρονος γιος γνωστού γιατρού από την Αταλάντη πήγαινε στο φροντιστήριο, σταμάτησε ξαφνικά ένα λευκό βαν και δυο άνδρες απήγαγαν το παιδί.

Στη συνέχεια του έδεσαν τα μάτια και επί δυο τουλάχιστον ώρες έκαναν βόλτες. Ταυτόχρονα οι απαγωγείς σε επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού ζήτησαν 12.000 χιλιάδες ευρώ για να το αφήσουν ελεύθερο.

Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 3:00΄ το μεσημέρι οι απαγωγείς άφησαν το παιδί στη θέση «Δεξαμενή» κοντά στις Λιβανάτες. Το παιδί βρήκαν σε κατάσταση σοκ αγρότες που περνούσαν από το σημείο.

Το protothema.gr  επικοινώνησε με τον πατέρα του 15χρονου, γνωστού χειρουργού της περιοχής. «Η οικογένεια μου έζησε μια πρωτοφανή περιπέτεια. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα το παιδί κι όλα πήγαν καλά» ανέφερε ο γιατρός, ενώ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Είναι άγνωστο ακόμα αν δόθηκε χρηματικό ποσό για λύτρα, ενώ από νωρίς το μεσημέρι μεχρι και αυτή την ώρα η αστυνομία «χτενίζει» όλη την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι απαγωγείς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζουν όλα τα σενάρια.


 lamiareport.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger