Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία με τη δράση του Jorge Beltrao Negromonte που θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους πλέον αρρωστημένους δολοφόνους όλων των εποχών.

Όπως προέκυψε,  ο 54χρονος, μαζί με την σύζυγο και την ερωμένη του, σκότωνε αθώες γυναίκες και έπειτα μαγείρευε και έτρωγε τη σάρκα τους για να… εξαγνιστεί από το έγκλημα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος!


Την ίδια στιγμή, σοκ έχει προκαλέσει η πρακτική που ακολουθούσε καθώς μεγάλη ποσότητα του κρέατος κατέληγε σε κρεατόπιτες που έφτιαχνε ο ίδιος και πωλούσε σε ανυποψίαστους πελάτες στην μικρή πόλη της βορειοανατολικής Βραζιλίας όπου ζούσε μαζί με τις δύο «γυναίκες της ζωής του»!

Εν ολίγοις, μία ολόκληρη πόλη έτρωγε ανθρώπινο κρέας χωρίς να το γνωρίζει.

Ο διαταραγμένος κανίβαλος είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να σκοτώσει μία νεαρή γυναίκα μπροστά στην 18 μηνών κόρη της και έπειτα να ταΐσει το βρέφος με κομμάτια από τη σάρκα της μητέρας του, ένα έγκλημα που είχε προκαλέσει το αποτροπιασμό της κοινής γνώμης όταν αποκαλύφθηκε το 2012.


Στην πρώτη συνέντευξή του από τη φυλακή, την οποία παραχώρησε στον ιστότοπο MailOnline, ο πρώην λέκτορας πανεπιστημίου μίλησε ανοιχτά για τα κίνητρά των αποτρόπαιων εγκλημάτων που διέπραξε και τους στόχους της αίρεσης που είχε ιδρύσει ο ίδιος.


Φωτογραφίες εδώ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger