Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ για να μπορέσουμε να δούμε την πλήρη εικόνα, ανακαλύψαμε ότι στην πραγματικότητα όλα τα σημάδια είναι ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, όμως πολλοί δεν το έχουν πάρει είδηση!
Οπότε ας ξεκινήσουμε για να δούμε πώς ενώνονται όλα μαζί.
Ο Πάπας Φραγκίσκος γράφει ιστορία ως ο πρώτος πάπας που θα απευθύνει διάγγελμά προς το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 24 Σεπτεμβρίου 2015. 

 Ο Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στις 23 Σεπτεμβρίου 2015. Ακολούθως θα μεταβεί στον Λευκό Οίκο και, στη συνέχεια, στο Κογκρέσο στις 24 Σεπτέμβρη. Θα μπορούσαμε να είμαστε μάρτυρες του προφήτη του Αντίχριστου, του ψευδοπροφήτη;
Στις 25 ο Πάπας θα ''αντιμετωπίσει'' την Γενική Συνέλευση των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, όπου θα αποκαλύψει, θα παρουσιάσει ένα "ανθρωπιστικό" σχέδιο που θα βασίζεται σε μια ατζέντα βιώσιμης ανάπτυξης. 

Πρόκειται για ένα μεγάλο ανθρωπιστικό σχέδιο που έχει ως σκοπό να ενώσει όλα τα έθνη και να εξαλείψει τη φτώχεια, την πείνα και να ενώσει όλη την ανθρωπότητα. Αν και αυτό ακούγεται σπουδαίο, υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο, μια κρυφή ατζέντα που κρύβεται από πίσω.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η NWO είναι προ των πυλών και αυτό το λεγόμενο αθώο σχέδιο είναι το κλειδί για τον συνολικό έλεγχο, μια δύναμη που θα αναλάβει τον κόσμο! Η G20 στη συνέχεια θα αναλάβει να ''ενώσει'' την ανθρωπότητα, δημιουργώντας μια παγκόσμια οικονομία και ισότητα στον πλούτο σε όλους τους τομείς.
Αυτό θα σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα κληθούν να υπογράψουν μια συμφωνία για να γίνουν μέρος αυτού του συστήματος, ένα σύστημα το οποίο δεν φαίνεται να βοηθά όλους, αλλά θα οδηγήσει στην πτώση της ανθρωπότητας;

 Αν η συμφωνία αυτή, η οποία ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, είναι το λεγόμενο «χάραγμα του θηρίου», τότε πιθανόν είναι ικανή να μας εξαπατήσει! 

Αν η πλειοψηφία δεχτεί, τότε δίνουμε κάθε εξουσία στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, η οποία θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον έλεγχο της ευημερίας, των τροφίμων, των χρημάτων, των πόρων μας και έτσι να μπορέσει να μας γονατίσει και να μας καταστήσει ανίκανους να την σταματήσουμε!
Σε αυτούς τους καιρούς της αβεβαιότητας με τον πόλεμο, την οικονομία και το κλιματικό χάος, πολλοί θα αναγκαστούν να δουν τον Πάπα ως σωτήρα και η ανθρωπότητα θα υποκύψει στα σχέδιά του, καθώς είμαστε πολύ αδύναμοι.
Αν υποθέσουμε ότι είναι αλήθεια πως ο πάπας Φραγκίσκος είναι ο τελευταίος πάπας, τότε πλησιάζουμε στο τέλος ενός κύκλου.
Πόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι στο τέλος αυτού του κύκλου, ο τελευταίος Πάπας επιλέγει να επισκεφθεί τις ΗΠΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία! 



revealedtheninthwave

Δημοσίευση σχολίου

Blogger