Μια ομάδα 6 ανδρών προχώρησε στον βιασμό μιας γυναίκας και η βιντεοσκόπηση της αποτρόπαιας πράξης τους αποκάλυψε την ανάμειξη ενός δεκατριάχρονου στο έγκλημα

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την αποκάλυψη της είδησης πως μια συμμορία 6 ανδρών προχώρησε στον 4ωρο βιασμό μιας γυναίκας, τον οποίο βιντεοσκοπούσαν.

Σύμφωνα με τις αρχές επρόκειτο για μια γυναίκα από το Ρουμανία που εργαζόταν ως μεταφράστρια και γνώρισε τους άνδρες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε φιλικό σπίτι. Την άτυχη γυναίκα πλησίασε ο 33χρονος Mihaita Palie στο Southampton, την απήγαγε και την μετέφερε σε κοντινό σπίτι όπου ο ίδιος και άλλοι πέντε άνδρες, μεταξύ τους ένας 13χρονος, την υπέβαλαν σε βασανιστήρια και τη βίασαν.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους, τους κατάγγειλε στην αστυνομία, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν και στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των θυτών βρέθηκε το βίντεο με την αποτρόπαια πράξη.

Όλοι οι άνδρες, αλλά και ο ανήλικος βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες για βιασμό, αλλά και απόπειρα δολοφονίας.
Μάλιστα, ο συνήγορος της γυναίκας έδειξε στο δικαστήριο ένα απόσπασμα του βιντεοσκοπημένου υλικού που δείχνει καθαρά τους δράστες να κακοποιούν σεξουαλικά το θύμα. Ωστόσο, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία, οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι και αρνούνται όλες τις κατηγορίες.

(Πηγή: Metro)

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger