Νέα σελίδα γράφεται στην πολύκροτη υπόθεση της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από προσώπου γης της 8 Μαρτίου του 2014.

Πριν απο ελάχιστα λεπτά, το CNN μετέδωσε ότι βρέθηακν συντρίμμια αεροπλάνου ανοιχτά των ακτών του νησιού Reunion της Μαδαγασκάρης στον Ινδικό Ωκεανό. Μάλιστα, ο ανταποκριτής του CNN είπε ότι ιο Αρχές εξετάζουν εάν σχετίζονται με την εξαφάνιση του Boeing.

Ο δημοσιογράφος του CNN επικαλέστηκε αξιωματούχο της γαλλικής αεροπορίας στο νησί ο οποίος σημείωσε ωστόσο ότι "είναι πολύ νωρίς να πούμε εάν πρόκειται για την πτήση αυτή ή όχι" και πως "βρίκαμε συντρίμμια το πρωί στην ακτή του Saint Andre".

Τα συντρίμμια που δείχνουν να προέρχονται από μέρος των φτερών αεροσκάφους μεταφέρθηκαν στο νησί για εξέταση, τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος.

Υπενθυμίζεται ότι η πτήση MH370 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή της από την Κουάλα Λουμπούρ στις 8 Μαρτίου 2014 με προορισμό το Πεκίνο.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger