«Πυρά» κατά του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπολύει το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, ΚΙΔΗΣΟ, χαρακτηρίζοντας τον «δειλό» και «τραμπούκο».


Όπως τονίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των CDS δύο φορές, ως «υβριστής και συκοφάντης».

«Παρά ταύτα, και κατά τη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Βουλή, επανέφερε την υπόθεση των CDS. Κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία, συνεχίζει κατά συνήθεια και κατ” επάγγελμα  να ασχημονεί» σημειώνει το ΚΙΔΗΣΟ.

Το κόμμα του κ. Παπανδρέου καταλογίζει στον κ. Καμμένο ότι στοχοποιεί πολιτικούς του αντιπάλους συνειδητά και συστηματικά, για να αποκρύψει, όπως εκτιμά, την πολιτική του ασυνέπεια και δημαγωγία.

«Όμως, είναι εταίρος και υπουργός της κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας, θα ήθελε να τον κατηγορούν για κάποιο υποτιθέμενο σκάνδαλο με το οποίο δεν έχει ανάμειξη; Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός της «πρώτη φορά κυβέρνησης της Αριστεράς»; Συνεπικουρεί τον κ. Καμμένο στην εργολαβία της στοχοποίησης;», διερωτάται το Κίνημα.

«Ο δε κ. Μεϊμαράκης, αντιλαμβάνεται ποιόν κάλεσε «να επιστρέψει στο σπίτι του», δηλαδή στη Ν.Δ., όταν το παραλήρημα του κ. Καμμένου ήταν σε πλήρη εξέλιξη;», συνεχίζει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

«Κι όλα αυτά, εν μέσω μίας σημαντικής κοινοβουλευτικής διαδικασίας και εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου για τη χώρα που απαιτεί αλήθειες, ήθος και συναινέσεις. Ντροπή», καταλήγει.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger