Το σχέδιο διχασμού των Ελλήνων  για τα καλά μπήκε σε εφαρμογή. 

Δεν φθάνει που τα τελευταία 40 χρόνια με σειρά προδοσιών κατά της χώρας έγινε σταδιακά η ισοπέδωση της πρωτογενής παραγωγής, της δευτερογενής παραγωγής, του τουρισμού και όσων άλλων βιώσιμων παράμετρων ανάπτυξης υπήρχαν. 

Τώρα ζητούν με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ να χρεώσουν στον Ελληνικό λαό την περαιτέρω γενοκτονία του και, τις ευθύνες για ένα χρέος που άλλοι δημιούργησαν για αυτόν, αλλά χωρίς αυτόν.

Ποιοί;

Εκείνοι που επί σειρά ετών κορόιδευαν και βόλευαν τα δικά τους παιδιά, λες και οι υπόλοιποι ήταν παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι ήδη προκαθορισμένο και ο στόχος του είναι να δημιουργήσει στον Ελληνικό λαό  περισσότερη διχόνοια και ενοχές.

Δεν ρώτησαν ποτέ αυτό το λαό αν ήθελε να μπει στην Ευρωπαική ένωση, στην Ευρωζώνη ή αν ήθελε εδώ τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που εισέβαλαν. 

Ενώ σήμερα που τα μνημόνια επίσημα ακυρώθηκαν με κλειστές τράπεζες έρχονται να τον ρωτήσουν ουσιαστικά ποιο θέλει να είναι το τέλος του σε ένα δημοψήφισμα στημένο.

Είτε γιατί θέλουν να φέρουν ένα απότέλεσμα θετικό για να έρθει η σειρά του επόμενου, είτε με ένα αποτέλεσμα αρνητικό να σταματήσουν κάθε Ελληνική αντίσταση και να αρχίσει η καταδίωξη.

Ήδη αυτό που γίνεται σήμερα το είχα επισημάνει εδώ και μήνες, αλλά λίγοι  έλαβαν το μήνυμα. Δεν είναι ανάγκη να παραθέσω άρθρα και σχόλια που έγραψα.

Οι αρχηγοί που διχάζουν τον κόσμο με το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ είχαν και έχουν σκόπο τον χειρισμό και τον έλεγχο των ανθρώπων που επηρεάζουν.

Ας μην διχαστούν οι Έλληνες με το αποτελέσμα του αυριανού δημοψηφίσματος, διότι τονίζω πως θα έρθει ανεξάρτητα από την δική του επιλογή το προκαθορισμένο απότελεσμα που έχουν σχεδιάσει.
Ας ονομάσω, λοιπόν, το αυριανό αποτέλεσμα "ΜΕΘΗΚΕΝ", που σημαίνει εις την αρχαία Ελληνική γλώσσα: Έρχομαι σε αναζήτηση ή καταδίωξη κάποιου.

Και ο νοών νοείτω...


Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς...

Εν Αθήναις,
4 Ιουλίου 2015

Νικ. Αλ. Αργυρίου

Δημοσίευση σχολίου

Blogger