Σύμφωνα με δελτίο τύπου της…

Αστυνομίας συνελήφθη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Καρλόβασι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ένας Πολωνός ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα, ο Πολωνός είχε φωτογραφήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Πυθαγορείου της Σάμου.

Βρέθηκαν στην κατοχή του μία φωτογραφική μηχανή, μία κάρτα αποθήκευσης και ένας φωτογραφικός φακός, ψηφιακό υλικό που κατασχέθηκε, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του i-samos.gr, ο Πολωνός έγινε αντιληπτός από στρατιωτικό προσωπικό μονάδων και έτσι μπήκε υπό παρακολούθηση και συνελήφθη.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να αποσαφινιστεί ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος που χρειαζόταν αυτό το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε στα χέρια του.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger