Με μια πεπετζίδικη (όπως λέμε στο πε-πε) δήλωση ο (και) επικοινωνιολόγος Βερναρδάκης ήρθε να καλύψει το κενό του Θοδωρή Μιχόπουλου, ο οποίος εγκατέλειψε για λίγες μέρες την ενεργό δράση και έφυγε για διακοπές αφού πρώτα αγόρασε από τον "Ελευθερουδάκη" όλα τα βιβλία του κορυφαίου συγγραφέα Σταμάτη Μαλέλη!

Ετσι λοιπόν ο υπουργός Βερναρδάκης με μια επικοινωνιακή μπαρούφα μάς απείλησε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ΘΑ κατατεθεί ένα νομοσχέδιο για την φορολόγηση της βουλευτικής αποζημίωσης, καθώς και την μείωση των αποζημιώσεων τονίζοντας ότι την ώρα που ο λαός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση δεν μπορεί το πολιτικό προσωπικό να απολαμβάνει προνόμια.

(Ρίχτα αγόρι μου, είσαι και ο πρώτος...)

Στην συνέχεια πήρε το μυστρί του Παττακού και εγκαινίασε την προτομή του στο προαύλιο της Βουλής.

Θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά να έλεγε πως από την 1η Αυγούστου του 2015 μειώνονται οι μισθοί κλπ. Ολα τα άλλα είναι επικοινωνιακές μπαρούφες καθώς το Μαξίμου βλέπει τον Λαφαζάνη να γίνεται πολιτικός star στα γεράματα.

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger