Ο υπουργός Πολάκης-κρατάω διπλά ταμεία, ανέλαβε δράση όταν άρχισαν να γίνονται τσουνάμι οι φήμες που ήθελαν τον πρωθυπουργό να καταπλέει με θαλαμηγό στη Μήλο το Δεκαπενταύγουστο. Ετσι εμφάνισε το ταλαίπωρο φουσκωτό του με το οποίο ο πρωθυπουργός πετάχθηκε από τη Μήλο στη Σίκινο.

Πως μπόρεσαν όμως να φθάσουν 18 άτομα από το Σούνιο στη Μήλο με το φουσκωτό του Πολάκη; Γιατί τόσους νοματαίους αριθμούσε η παρέα του πρωθυπουργού που απόλαυσε τις νοστιμιές στην ταβέρνα Γαλήνη της Μήλου.

Ο πάντα καλά πληροφορημένος Βηματοδότης έρχεται να επαναφέρει στην επικαιρότητα την ύπαρξη της θαλαμηγού και φυσικά δεν εννοούμε το φουσκωτό τρίκυκλο του Πολάκη που λειτούργησε σαν φερετζές.

Το Βήμα υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός και η παρέα του κατέπλευσε  στη Μήλο με θαλαμηγό την οποία είδαν κάτοικοι του νησιού και η οποία δεν είχε καμμιά σχέση με την θαλάσσια φλορέτα του Πολάκη.

Αρα το ρεπορτάζ των τοπικών ιστοσελίδων ήταν εξ αρχής έγκυρο: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. 

Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο "Γαλήνη" στην Αγία ειρήνη της συμπατριώτισσας κυρίας Αννας Βλάχου και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο».

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger