Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολιτικός δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται στις πολύ προσωπικές του στιγμές, κάτι το οποίο έμαθε πολύ αργότερα και παρόλο που προσπάθησε να πάρει το βίντεο στα χέρια του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Βίντεο-φωτιά

Όπως είναι φυσικό, τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, αφού φοβάται και τη δημοσιοποίηση του «ροζ» βίντεο. Ο γνωστός πολιτικός, που δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα αφορμή για την προσωπική του ζωή, διετέλεσε δύο φορές υπουργός και θεωρείται από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος που ανήκει.

Στο επίμαχο βίντεο που έχει απαθανατιστεί από κινητό τηλέφωνο, καταγράφονται και στιγμές νιρβάνα του πρώην υπουργού μετά τη χρήση κοκαΐνης σε πάρτι με καλεσμένους πολλά τρανταχτά ονόματα. Στο βίντεο αυτό ο πολιτικός, που είναι τακτικότατος θαμώνας της Μυκόνου και ο οποίος κόπηκε από τις λίστες του κόμματός του για τις προσεχείς εκλογές, φαίνεται παράλληλα να απολαμβάνει την ερωτική συντροφιά όμορφων υπάρξεων…

Το «ροζ» βίντεο είναι διάρκειας μερικών λεπτών και,σύμφωνα με πληροφορίες, το έχει καταγράψει ένας εκ των προσώπων που βρίσκονταν στο πάρτι χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και μέλος του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Οι αστυνομικές Αρχές που διερευνούν το κύκλωμα της Μυκόνου με την παροχή διπλών υπηρεσιών -προμήθεια ναρκωτικών και προώθηση στην πορνεία όμορφων κοριτσιών- έχουν στην κατοχή τους πολλά στοιχεία τόσο για τον υπουργό, που πλέον νιώθει τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια του με τις αποκαλύψεις, όσο και για άλλους εμπλεκομένους.

Κι άλλοι επώνυμοι πελάτες

Ο ηθοποιός που έπαιρνε την κόκα με ντιλίβερι, η πρώην εστεμμένη που διακινούσε κοκαΐνη αλλά συμμετείχε και στην προώθηση κοριτσιών από την Αθήνα στη Μύκονο, η γνωστή τραγουδίστρια που επίσης είχε διπλό ρόλο -να πουλάει το κορμί της σε ακριβούς πελάτες κατ’ εξοχήν Άραβες- να κάνει χρήση ναρκωτικών αλλά και να διακινεί…

Όλοι οι εμπλεκόμενοι σύντομα θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των αστυνομικών-δικαστικών Αρχών.Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής συγκεντρώνουν στοιχεία και για τα άλλα μέλη του κυκλώματος τα οποία δεν έχουν συλληφθεί. Πρόκειται για τουλάχιστον δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι προμήθευαν τον «Τζόρνταν» και τον «Γιάννη» τον Λιμενικό στη Μύκονο με κοκαΐνη αρίστης ποιότητας και με πρωτοκλασάτα κορίτσια για τους βαθύπλουτους πελάτες τους.

Παρά τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Αρχές στον εντοπισμό των δύο ατόμων,αφού έκαναν χρήση πακιστανικών κινητών, οι αξιωματικοί της Δίωξης θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψή τους.

Άλλωστε, οι πελάτες του κυκλώματος προκειμένου να σώσουν τους εαυτούς τους έχουν αρχίσει να «κελαηδάνε». Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λένε πολλά και ενδιαφέροντα «καίγοντας» πολύ κόσμο από τη σόουμπιζ αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες και πολύ περισσότερο για τον πολιτικό, που σύντομα θα κληθεί για ανάκριση.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Star press

Δημοσίευση σχολίου

Blogger