Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό βίας που σημειώθηκε πριν απο μερικές ημέρες στη...
Διεύθυνση Ιθαγένειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο τμήμα αστικής κατάστασης της Διεύθυνσης με τον προϊστάμενο να γλιτώνει την τελευταία στιγμή απο του χάρου τα δόντια μετά την αναίτια επίθεση που δέχτηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας μετανάστης αλβανικής καταγωγής που είχε πάει για να τακτοποιήσει θέματα των ανήλικων παιδιών του άρχισε να διαμαρτύρεται και να φωνάζει για την ουρά αναμονής στο τμήμα ζητώντας να εξυπηρετηθεί.

Πριν απο εκείνον περίμεναν 20 με 30 άτομα για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους ωστόσο ο ίδιος ζήτούσε να εξυπηρετηθεί εκτός σειράς δημιουργώντας ένταση.

Ο προϊστάμενος του τμήματος Νίκος Τσαγκαράκης που άκουσε τη φασαρία βγήκε απο το γραφείο του και του ζήτησε ευγενικά να μπει στη σειρά του και όταν έρθει η ώρα θα εξυπηρετηθεί όπως και οι υπόλοιποι. Ο άνδρας συνέχισε να φωνάζει και να δημιουργεί ένταση και ο προϊστάμενος του ανέφερε πως αν συνεχίζει έτσι θα αναγκαστεί να καλέσει την αστυνομία.

Στη συνέχεια μπήκε ξανά στο γραφείο του και εκεί έγινε το ... έλα να δεις. Εκτός ελέγχου ο άνδρας τον ακολούθησε και άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και όλο το σώμα με γροθιές.

Λόγω του φόρτου εργασίας οι υπάλληλοι δεν κατάλαβαν τίποτα ενω για καλή τύχη του προϊστάμενο ένας άλλος μετανάστης απο την Αλβανία φαίνεται πως σταμάτησε τον μανιασμένο άνδρα εμποδίζοντας τον να συνεχίζει τα χτυπήματα.

Ο κ. Τσαγκαράκης πήγε στο νοσοκομείο ενώ εξετάστηκε και απο ιατροδικαστή για τα χτυπήματα που δέχτηκε ενώ υπέβαλλε μήνυση στον οργισμένο άνδρα τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο κ. Τσαγκαράκης επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Cretalive τονίζοντας πως ελπίζει να πρόκειται για ένα μεμονωμενο περιστατικό και ότι η υπηρεσία καταβάλλει τα μέγιστα για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων. Ο ίδιος ανέφερε ότι ζήτησε την ποινική δίωξη του άνδρα αυτού καθώς το περιστατικό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger