Στην πρώτη θέση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ - Επιστρέφει και ο Θάνος Μωραΐτης από το ΚΙΔΗΣΟ

Στην 12η και τιμητική θέση του συμβουλίου επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπάραταξης τοποθετήθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.


Μετά από πολλές διαβουλεύσεις τις τελευταίες ημέρες και καραμπόλες αποφασίστηκε η επιστροφή στελεχών στο ΠΑΣΟΚ, αλλά η διατήρηση  ισορροπίων με τους υποψηφίους της ΔΗΜΑΡ. 

Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου φέρνουν επίσης στο Επικρατείας και τον Θάνο Μωραΐτη, ο οποίος και επέστρεψε στη Χαριλάου Τρικούπη, εφόσον το ΚΙΔΗΣΟ δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του η κ. Γεννηματά καλωσόρισε τον κ. Μωραίτη, λέγοντας χαρακτηριστικά τη φράση “το αίμα νερό δεν γίνεται”. 

“Αυτό το ψηφοδέλτιο απεικονίζει και προβάλει ότι συμπεριλαμβάνονται πρόσωπα από διαφορετικές κινήσεις και κινήματα, με δημιουργική δράση στην κοινωνία, στην πολιτική, στην επιστήμη, αυτά τα 12 άτομα σηματοδοτούν τον αγώνα και την ελπίδα”, τόνισε η Φώφη Γεννηματά, η οποία παρουσίασε τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Υπογράμμισε ότι η σύμπραξη αυτή έχει σκοπό “να αναδείξει ο λαός τη Συμπαράταξη ενός τρίτου πόλου σταθερότητας και σε μία δύναμη χρήσιμη, η οποία να παίξει ένα ρόλο καταλύτη και εγγύησης, για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, με στόχο τη νέα γενιά και να βγουν οι Έλληνες από τηνν κρίση”. Όπως τόνισε η κυρία Γεννηματά η Δημοκρατική Συμπαράσταση δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και την ουσιαστική παρουσία της ΔΗΜΑΡ και το μήνυμα μας είναι “μόνο μαζί μπορούμε”. 

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι “νέο είναι εδώ σήμερα, είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ο καταλύτης για την επόμενη ημέρα της χώρας, είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ καλά η Δημοκρατική Συμπαράταξη και θα είναι η αφετηρία για τη αναγέννηση του χώρου”.

Τιμητική θέση στο Επικρατείας έχει και ο κ. Κ. Λαλιώτης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για τον οποιο η κ. Γεννημάτα ανέφερε ότι στο πρόσωπο του βλέπουμε τους αγώνες και τις αξίες του κοινού μας αγώνα, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική για το ΠΑΣΟΚ η συστράτευση του μετά από πολλά χρόνια.

Αναλυτικά:

Πρώτος στο Επικρατείας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ο Θ. Θεοχαρόπουλος
Δευτερος ο καθηγητής κ. Ξεν. Κοντιάδης
Τρίτος ο Θάνος Μωραίτης 
Στην Τέταρτη θέση η δημοσιόγραφος  Μαρία Παπουτσάκη.
Στην Πέμπτη θέση ο Μιχάλης Κατρίνης, γιατρός.
Στην έκτη θέση η Λίλιαν Μήτρου, καθηγήτρια νομικών και δικήγορος
Ακολουθεί ο Συμεών Κεδίκογλου 
Στην όγδοη θέση εκπρόσωπος από τη νεότερη γενιά του ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει η κ. Χαριτίνη Καρακωστάκη 
Ένατος ο κ. Σπ. Γαρυφάλλης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Υόρκη
Στη δέκατη θέση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναπήρων κ. Ι. Βαρδακαστάνης, 
Από τη ΔΗΜΑΡ ο Νίκος Τσούκαλης 
 και τέλος ο Κώστας Λαλιώτης, το παλαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger