Ο λόγος για την Σάλι Άξλ

«Στις 17 Ιουλίου, παρέλαβα το νεκρό μωρό μου από το νοσοκομείο St Mary, μέσα σε ένα κουτί που ήταν τοποθετημένο σε πλαστική σακούλα, στην οποία επίσης υπήρχαν μερικά φάρμακα. Στη συνέχεια με έστειλαν έτσι στο σπίτι μου για να θρηνήσω. Το νεκρό μωρό μου δέχτηκε την μεταχείριση ενός… δέματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπορώ να μιλήσω ανοιχτά, καθώς όσα έζησα στο St Mary ήταν αηδιαστικά. Μετά την αποβολή μπήκα στο νοσοκομείο, αλλά δεν μου αφαίρεσαν το νεκρό έμβρυο, με αποτέλεσμα να πάθω μόλυνση. Έπαθα μεγάλη αιμορραγία, χάνοντας 40% του αίματος μου.


Oι φλέβες μου κατέρρευσαν και έτσι χρειάστηκε να μπω στα επείγοντα. Δεν μου είχε μείνει πολύς χρόνος ζωής και ειλικρινά δεν έχω τρομάξει περισσότερο στη ζωή μου. Όταν ξύπνησα πια, το κρεβάτι ήταν λεκιασμένο με αίμα. Το ίδιο και η ρόμπα μου. Οι νοσοκόμες έκαναν μέρες να τα αλλάξουν αφήνοντας με να θυμάμαι την αποβολή, ενώ το πάτωμα ήταν γεμάτο με αίμα. Δεν υπήρχε καθόλου συμπόνια, ενώ μια νοσοκόμα αναφέρθηκε στο αγέννητο παιδί μου λέγοντας “AYTO”.


Αυτό που συνέβη σε εμένα δεν θα έπρεπε να συμβεί σε καμία γυναίκα! Δεν έπρεπε να με αφήσουν να κουβαλήσω το αγέννητο παιδί μου σε πλαστική σακούλα! Σταματήστε αυτό το πράγμα στα νοσοκομεία! Μου κατέστρεψε τη ζωή ο,τι συνέβη.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger