Αν ρίξετε μια ματιά σήμερα σε πολλές από τις σημαντικές θέσεις εξουσίας  στον τραπεζικό τομέα, στις πολυεθνικές εταιρείες και στον στρατιωτικό τομές , θα βρείτε πάντα Ιππότες της Μάλτας.

Για αιώνες,  οι κοινωνίες έχουν χρησιμοποιηθεί ως μέτωπα από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία για να προστατεύτουν τα  συμφέροντα του παπισμού.

 Οι Ιππότες της Μάλτας ιδρύθηκαν γύρω στο 1048 μ.Χ...  Ο πλούτος είναι ένα de facto προϋπόθεση για ένα ιπποτικό υποψήφιος και, ο καθένας πρέπει να περάσει μέσα από μια αυστηρή εξέταση.

Μετά το τέλος των Ναϊτών ιπποτών, ο Πάπας Κλήμης V  το 1312, παρέδωσε τα περιουσιακά στοιχεία του Ναού του στους Ιππότες της Μάλτας.
Σε συμμαχία με το Βατικανό και τον Ερυθρό Σταυρό, το Τάγμα βοήθησε πολλούς εγκληματίες πολέμου της ναζιστικής Γερμανίας διαφύγουν στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η τάξη των ιππέων του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων, είναι είναι μια Ρωμαιοκαθολική σειρά του ιππότη, υπό την προστασία του Πάπα.  Εντός των ορίων του Βατικανού, η Ιερουσαλήμ είναι γνωστή ως το λατινικό βασίλειο της Ιερουσαλήμ. Οι τάξεις αυτές  βρίσκονται επί του παρόντος στο πλαίσιο κατευθύνσεων για την ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα, του Τρίτου Ναού της Ιερουσαλήμ. Και όταν η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει οριστικοποιηθεί, ο επερχόμενος παγκόσμιος ηγέτης θα κυβερνήσει αυτόν τον ναό.

Η τάξη των ιππέων του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων είναι μια Ρωμαιοκαθολική σειρά του ιππότη, υπό την προστασία του Πάπα.

Ο Καρδινάλιος Μέγας Διδάσκαλος ο οποίος διορίζεται απευθείας από τον Άγιο Πατέρα. Ο Μέγας Διδάσκαλος επικουρείται από ένα συμβουλευτικό όργανο, το Μεγάλο Magisterium, έργο του οποίου είναι να προσδιορίσει και να συμφωνήσει με το λατινικό πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ, τα προγράμματα και τις ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν κάθε χρόνο. 

Η τάξη των ιππέων του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων είναι ο μόνος λαϊκός θεσμός του Κράτους του Βατικανού, που είναι  επιφορτισμένος με το έργο της παροχής για τις ανάγκες του Λατινικού Πατριαρχείου της Ιερουσαλήμ.
Ο Πάπας είναι κυρίαρχος του Τάγματος και απολαμβάνει την προστασία της Αγίας Έδρας έχοντας την καταστατική έδρα  στην Πόλη του Βατικανού.

Εδώ βλέπουμε το βασιλιά Χουάν Κάρλος φιλώντας το χέρι του επισκόπου Τζέιμς Harvey.

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας, κατέχει τον τίτλο του: «βασιλιάς της Ιερουσαλήμ» και, έχει βραβευτεί με το Περιδέραιο του Τάγματος, όπως και ο πατέρας του, ο κόμης της Βαρκελώνης. Οι Ιησουίτες  είχαν εγκαταστήσει τον βασιλιά Χουάν Κάρλος ως επικεφαλής της Ισπανίας το 1975.


Όταν ο Ισπανός μονάρχης  Ιγνάτιος Λογιόλα δημιούργησε τους Ιησουίτες, από την στιγμή της ίδρυσή τους  εξυπηρετούν το Βατικανό. Αν το Βατικανό είναι σήμερα ισχυρό, είναι γιατί έχει δισεκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δολάρια, λόγω των Ιησουιτών, που ήταν οι πρώτοι ιεραπόστολοι και, έχουν περισσότερα από 144 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων 28 στις ΗΠΑ.
Το Βατικανό  σήμερα έχει χιλιάδες μυστικούς λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες,  συμπεριλαμβανομένων και των μυστικών λογαριασμών των δεσποτών. Πολλά πλούτη προέκυψαν από την ληστεία πολλών φτωχών λαών, για να συσσωρεύουν όλα αυτά τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια, που λεηλατήθηκαν από τους διάφορους δεσπότες . Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα είναι η μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία της ανθρωπότητας απ 'τον Ιησουίτη Πάπα Francis. Οι τράπεζες που έχει μαζευτεί ο πλούτος του Βατικανού ελέγχονται από Ροκφέλερ, JP Morgan,  Rothschild  και γενικά από Ιησουίτες-Illuminati.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι  Ρότσιλντ είναι Ιππότες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας  των Ιπποτών της Ρώμης. Ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να φέρουν αυτόν τον τίτλο...
Αυτοί είναι οι φύλακες του θησαυρού της παπικής εκκλησίας.
( Jerry Evans: "Fiat χρήματος και η Συνωμοσία πίσω από αυτό", σ.30)

Η εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια , τόμ. 2, σ 497, αναφέρει:

"Η δυναστεία των Rothschild χειρίζεται τον πλούτος του Βατικανού από το 1823.."
 Οι Ιησουίτες  ελέγχουν την δυναστείας Rothschild και τις έχουν αναθέσει ένα μεγάλο μέρος του πλούτου του Βατικανού.


Ο Fritz Springmeier συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο "Bloodlines". Αποδεικνύει ότι ο Rothschild είναι ο τραπεζίτης του παπισμού. Επίσης, ο Fritz, αναφέρεται στην ιδιωτική τράπεζα Ρομπέρτο ​​Κάλβι, που είναι γνωστή ως η Banco Ambrosiano και Licio Gelli και έχει άμεση σχέση με την Ρ2 Στοά της Ιταλίας.


Οι τρεις  ισχυρές οικογένειες,  Ρότσιλντ, Μόργκαν και Ροκφέλερ ανήκουν στις ανώτερες τάξεις των Ιησουιτών, λόγω της  διείσδυσης στις οργανώσεις τους. (Bill Hughes: "Το μυστικό τρομοκράτες», σελ. 16-17).

Δημοσίευση σχολίου

Blogger