Διαβάζοντας κανείς πίσω από τις λέξεις των πρωταγωνιστών θα μπορούσε να αξιολογήσει την κόντρα Καμμένου-Γιαννακόπουλου σαν κατ΄εξοχήν πολιτική παρά τις άγριες προσωπικές αιχμές και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε όπως προκύπτει τόσο από τις καταγγελίες του αρχηγού των ΑΝΕΛ όσο και από την απάντηση του επιχειρηματία στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχε ανάμεσά τους οικειότητα.

Η δε κατάληξη του κειμένου-απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου παραπαίμπει σε πολιτικό μανιφέστο:

-Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι μοιάζει με προαναγγελία καθόδου στον πολιτικό στίβο της χώρας.

Σε μια Ελλάδα που τα μνημόνια κατασπαράζουν κόμματα, κυβερνήσεις και πολιτικούς είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στην επόμενη τριετία το κομματικό-πολιτικό τοπίο θα είναι διαφορετικό. Κατά την γνώμη μας θα παραπαίμπει στην Ιταλία της εποχής του Μπερλουσκόνι με τους επιχειρηματίες να βγαίνουν πλέον οι ίδιοι μπροστά με δικά τους κόμματα.

Οσο αφορά την σύγκρουση των δύο τα πράγματα έχουν ως εξής:

O Kαμμένος από το βήμα της Βουλής στην διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ>

«Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε με το newsbomb. Μου έστελνε sms: "Ο Γιώργος θα μπει εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός; Δεν πιστεύω να ξαναμπεί ο Κοντονής". Μόλις έγιναν οι εκλογές μου έστειλε άλλο sms. "Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο".
Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτυ της Μυκόνου τελείωσαν. Το νταβατζηλίκι τελείωσε.
Κύριε Υπουργέ βάλτε μια διάταξη ακόμα. Δεν μπορεί να είναι υποψήφιοι αγοραστές άτομα καταδικασμένοι ή που να διώκονται για συκοφαντική δυσφήμιση».

Όπως είπε ο κύριος Καμμένος, τα sms αποστέλλονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε εκείνον και την γυνάικα του, και μερικά από αυτά έλεγαν:
-«Συγχαρητήρια ελπίζω να κλείσετε αυτή την φορά τετραετία. Το newsbomb βγαζει κυβέρνηση».
-«Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικός υπουργός;»
-«Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά ούτε ραντεβού δεν μας έκανε»
-«Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην με λένε Γιαννακόπουλο».

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος>

Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό “πολιτικό”, Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ριχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.

Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτίστηκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής.Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.

Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο “ηθοποιός” Καμμένος.

Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα…

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιές Ελλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger