Η Ρωσία έχει ολόκληρη την Μ. Ανατολή υπό τον απόλυτο ηλεκτρονικό έλεγχο της, είχαμε επισημάνει ότι με την βοήθεια συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου, τα οποία «χρησιμοποιούν» τεχνολογία αιχμής,  η Ρωσία έχει δημιουργήσει στην Μέση Ανατολή τις συνθήκες εκείνες  κάτω από τις οποίες καμία   δυτική αεροπορική ή χερσαία  δύναμη δεν θα είναι σε θέση να αναλάβει  στρατιωτική δράση χωρίς την συγκατάθεση της Μόσχας.

Σε επιβεβαίωση αυτού του άρθρου η εφημερίδα Daily OSNet, φιλοξένησε δηλώσεις του Αμερικανού Στρατηγού Phillip  Breedlove, ο οποίος ομολόγησε ότι  σε νατοϊκά αεροσκάφη ‘’τυφλώθηκαν ‘’  τα ραντάρ τους  μπλοκαρίστηκαν  τα ηλεκτρονικά συστήματα καθοδήγησης τους , ακόμη και η επικοινωνία από δορυφόρο σε μια ακτίνα με  διάμετρο 600 χιλιόμετρα με επίκεντρο της βάση της Λατάκειας, από άγνωστο ρωσικό σύστημα παρεμβολών , αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα.

Το μυστικό ρωσικό σύστημα μπορεί  να ρυθμιστεί ώστε να εμποδίζει  την πτήση ελικοπτέρων, αεροσκαφών , καθώς και επίγειων και ναυτικών δυνάμεων. Ο Στρατηγός του ΝΑΤΟ Phillip  Breedlove   είπε ότι ‘‘εκτός από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα, η Ρωσία μας έκλεισε την πρόσβαση και στην Μεσόγειο‘‘.!!!


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, το ΝΑΤΟ έπαθε αυτό που είχε πάθει το αμερικανικό αντιτορπιλικό ‘’Donald Cook‘‘ πριν κάποιους μήνες στην Μαύρη θάλασσα, όταν ένα ρωσικό  μαχητικό αεροσκάφος Su-24 ‘‘τύλωσε ‘’ όλα τα υπερσύγχρονα συστήματα του , μπλοκάροντας τα πάντα.

Από την εμπόλεμη ζώνη στο βόρειο τμήμα της Συρίας ήρθε η είδηση της ανάπτυξης ενός  νέου ρωσικού συστήματος ηλεκτρονικών παρεμβολών που μπορεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να τυφλώνει  νατοϊκά  ραντάρ, να διαταράσσει το ηλεκτρονικό σύστημα καθοδήγησης, καθώς και την δυνατότητα δορυφορικής  παρατήρησης και φωτογράφησης.

Αυτό είναι η τελευταία πληροφορία που ακολουθεί μια προηγούμενη έκθεση σχετικά με τις δυνατότητες του   ρωσικού  Καταδρομικού κατευθυνόμενων πυραύλων MOSKVA , το οποίο διαθέτει  σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με ναυτικής έκδοσης πυραύλους  S-300, και βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Λατάκειας. Αυτά τα δύο  συστήματα αποτελούν αυτό που ο ονομάζει ο  ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη , Στρατηγός Phillip  Breedlove  ως «ρωσική φούσκα» (αντι-πρόσβασης / και ζώνη αποκλεισμού) στην Συρία, γράφει η εφημερίδα  Daily OSNet.

Ως αποτέλεσμα, το ΝΑΤΟ έχει τυφλωθεί ΤΕΛΕΙΩΣ   στο εσωτερικό της φυσαλίδας διαμέτρου 600 χιλιομέτρων, από το κέντρο της ρωσικής βάσης στο Λατάκεια και πέριξ αυτής. Οι νατοϊκοί ακόμη ψάχνουν τι είδους όπλο  ρωσικής κατασκευής έχει  αναπτυχθεί στην Συρία.

Υποτίθεται ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι πολύ προηγμένη και προφανώς διαθέτει άγνωστες λειτουργίες και δυνατότητες   σε πολύ  μεγαλύτερη κλίμακα. Η τακτική  έκδοση του συστήματος παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους στη Ρωσία τον Απρίλιο του 2015.

Πρόκειτε για το  σύστημα Richag είναι τοποθετημένο στην βάση ελικοπτέρου τύπου Mi-8MT. Οι Ρώσοι λένε ότι δεν υπάρχει τρόπος να  καταστολής του από κανένα γνωστό νατοϊκό σύστημα αντιμέτρων . Τα ρωσικά ηλεκτρονικά αντίμετρα  έχουν  σχεδιαστεί για να τυφλώνουν ραντάρ, σόναρ και άλλα συστήματα ανίχνευσης με σκοπό την προστασία των αεροσκαφών, ελικοπτέρων, UAVs, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων ενάντια  σε πυραύλους  «αέρος-αέρος» και «εδάφους-αέρος», αλλα  και άλλα  αμυντικά συστήματα  σε ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Μπορούμε να φανταστούμε εδώ στην πατρίδα μας τι ακριβώς θα κάνει αυτό το σύστημα στο Αιγαίος Πέλαγος, που αποτελεί θαλάσσια δίοδο του ρωσικού στόλου, και στα συρο-τουρκικά σύνορα. Με λίγα λόγια θα πατάνε το κουμπί  οι Ρώσοι στην Λατάκεια και θα ‘’σβήνουν ‘’ τα ‘‘φώτα‘‘ στην Άγκυρα.!


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Blogger