H Cosa Nostra φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με τους Τζιχαντιστές καθώς ο αρχιμαφιόζος της Νέας Υόρκης Giovanni Gambino, προειδοποίησε το Ισλαμικό Κράτος ότι εάν τολμήσουν και χτυπήσουν τη Νέα Υόρκη θα έχουν να κάνουν με τη Σικελική Μαφία.

Ο Giovanni Gambino, δήλωσε ότι το συνδικάτο του Εγκλήματος που διοικεί βρίσκεται σε καλύτερη θέση από τα σώματα ασφαλείας, όπως το FBI, για να προσφέρει στους κατοίκους της Νέας Υόρκης ασφάλεια.

«Συνήθως δρουν όταν είναι πάρα πολύ αργά, ή αποτυγχάνουν να δουν τη μεγάλη εικόνα για το τι συμβαίνει επειδή έχουν έλλειμμα ανθρώπινης ευφυίας», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NBC News, όπως αναφέρει το Reuters, προσθέτοντας ότι οι γνώσεις της Μαφίας σε ατομικές δράσεις και η διαδραστικότητά της με τους ντόπιους, της δίνει το πάνω χέρι, συγκρινόμενη ακόμα και με τους τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς παρακολούθησης.

Ο αρχιμαφιόζος, που προσπαθεί μεταξύ άλλων να κάνει καριέρα και ως σεναριογράφος στο Χόλιγουντ, είπε ακόμα ότι μετά τις τρομακτικές επιθέσεις στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου, η προστασία είναι πιο σημαντική από ποτέ.

«Ο κόσμος είναι επικίνδυνος σήμερα, αλλά οι άνθρωποι που ζούνε σε γειτονιές της Νέας Υόρκης που έχουν διασυνδέσεις με τη Σικελική Μαφία αισθάνονται ασφαλείς», δήλωσε.

«Εγγυόμαστε στους φίλους μας και στις οικογένειές τους ότι είναι προστατευμένοι από εξτρεμιστές και τρομοκράτες, ιδίως την κτηνώδη και ψυχοπαθή οργάνωση που αυτοαποκαλείται Ισλαμικό Κράτος».

Ο Giovanni Gambino που μεγάλωσε στην Torretta, μια ορεινή περιοχή πάνω από το Palermo, την πρωτεύουσα της Σικελίας, είπε ακόμα ότι το ISIS φοβάται τη Σικελική Μαφία και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει αποπειραθεί να στήσει πυρήνες στη Σικελία.

Η Σικελία δεν έχει υποστεί καμία τζιχαντιστική επίθεση και ο Gambino αισθάνεται ότι η Μαφία μπορεί να προστατέψει και τη Νέα Υόρκη από το Ισλαμικό Κράτος και ο λαός να δει τη Μαφία με μια άλλη ματιά.

«Η Μαφία έχει κακή φήμη… Αλλά όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έχει και μια καλή πλευρά. Η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους είναι μια ευκαιρία για τη Μαφία να δείξει την καλή της πλευρά», επεσήμανε ο Gambino.

ΠΗΓΗ: rt.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger