Γνωστό στέκι swingers στον Πειραιά, μετατράπηκε σε... «Σόδομα και Γόμορα» ύστερα από ένα πάρτι οργίων, στο οποίο έσπευσαν να δώσουν το παρών περισσότερα από 400 άτομα!

Περισσότερα από 400 άτομα συμμετείχαν στο μεγαλύτερο όργιο που έγινε ποτέ στη χώρα, σε ένα κολασμένο pre-Christmas party, το οποίο διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής δημοφιλής ιστοσελίδα για τον πληρωμένο έρωτα στο αγαπημένο "στέκι" των swingers στον Πειραιά. 

Σε ρόλο guest star βρέθηκε γνωστή πορνοστάρ, η οποία έκοψε την κόκκινη κορδέλα κηρύσσοντας την έναρξη της... ξέφρενης βραδιάς. 

«Ατελείωτες $εξουαλικές συνευρέσεις, συνεχείς ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, ομαδικά όργια και special δώρα», αναφέρει η εφημερίδα "Espresso". 

Τα όργια, κατά το δημοσίευμα,  κράτησαν για πολλές ώρες και δεν σταμάτησαν μέχρι που οι ιθύνοντες του καταστήματος άνοιξαν τα φώτα στο club, σηματοδοτώντας το τέλος της ακόλαστης βραδιάς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι ενδιαφερόμενοι έδειχναν ιδιαίτερες προτιμήσεις για συγκεκριμένους χώρους, ενώ μεγάλη ζήτηση είχε το «Doctor's Room».

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger