Για όποιον δεν ξέρει τι είναι DARPA, είναι η σούπερ μυστική υπηρεσία, όπου το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, δίνει εκεί μυστικά κονδύλια για να αναπτύξει προηγμένη στρατιωτική υπερτεχνολογία.


Eisenhower Military Industrial Complex
Όπως θα μάθετε από την Annie Jacobson στο δεύτερο βίντεο μαζί με τον Alex Jones, μια κύρια απόρρητη δραστηριότητα της DARPA τώρα είναι να αναπτύξει προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και να βρεθεί ένας τρόπος για την ενιαία ενσωμάτωση ανθρώπου και μηχανής.
Alex Jones on DARPA
Η DARPA είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD) που εστιάζεται στην ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής για να εξασφαλίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να βρίσκεται τεχνολογικά πάντα πολύ μπροστά από τους αντιπάλους της. Ιδρύθηκε το 1958, αρχικά επικεντρώθηκε στην έρευνα της αεροδιαστημικής και διαφόρων απειλών για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Το 1972 εντάχθηκε στην "Εθνικής Άμυνας" ως DARPA και άρχισε να εργάζεται σε άκρως πειραματική τεχνολογία. Χωρίζεται σε επιμέρους ομάδες που ασχολούνται με διαφορετικά ζητήματα. Ένα ενδιαφέρον χρονοδιάγραμμα που έδωσε η DARPA με τίτλο:"Εμπρός στο Μέλλον", όπου δίνει μηνύματα και βίντεο για το 2045, όπως φαίνεται παρακάτω:
DARPA 2
Τεχνολογίες της DARPA για έλεγχο του νου και της χειραγώγησης του κόσμου στο μέλλον...
DARPA 3
Νανοτεχνολογία και υλικά με εφαρμογές, όπως: Τεχνητό δέρμα, σπρέι για τα ηλιακά κύτταρα, αυτο-επισκευή, αόρατος μανδύας και μια σειρά από ιατρικές εφαρμογές, που θα είναι σε θέση να κατασκευάσει και να ανοικοδομήσει τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger