ΣΧΟΛΙΟ ΙΩΚΗ: Στις 28-1-2016 αναδημοσιεύσαμε δημοσίευμα με το οποίο συνέδεσαν με gay γάμο με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:   
http://www.iokh.gr/2016/01/kai-sta-dikas-oi-eleytheroi.html

Το παραπάνω άρθρο το αναδημοσιεύσαμε από το facebook που βρήκαμε στον σύνδεσμο:  https://www.facebook.com/eglimatikotita/photos/a.167342593370295.28987.102682089836346/787989234638958/?type=3&theater

Επειδή τελικά αποτελεί ψευδή είδηση, είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να επανορθώσουμε με το παρακάτω δημοσίευμα:


Eφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «λάσπη»
προς το πρόσωπο του πρώην κυβερνητικού……

……… εκπροσώπου και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο συνέδεσαν με gay γάμο με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.


 Τις τελευταίες μέρες από τις πιο… «καυτές» ειδήσεις στην Ελλάδα είναι ο «γάμος» ανάμεσα σε πρώην βουλευτή με γιο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας, φωτογραφίζοντας τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου, Παναγιώτη.
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Spirto», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της: «Λάσπη και βρομιές. Ψεύτικος ο γάμος Σακελλαρίδη με τον γιο της Γιάννας. Σκοτεινά παιχνίδια στις παρυφές του πολιτικού συστήματος. Κατακλύστηκε το διαδίκτυο από περίεργα δημοσιεύματα».

Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών μιλούσαν για το γάμο ενός Έλληνα πρώην βουλευτή με γιο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας. Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, καθώς ανέφεραν ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες.




Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης είδησης έκανε λόγο για έναν γοητευτικό και ευγενικό πρώην βουλευτή, «φωτογραφίζοντας» με αυτό τον τρόπο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Το παρακάτω πρωτοσέλιδο έρχεται να διαψεύσει αυτή την είδηση, με τους δύο άνδρες πάντως να διατηρούν πολύ καλή στενή φιλική σχέση, καθώς προεκλογικά ο γιος της κυρίας Αγγελοπούλου βρισκόταν σχεδόν σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ παλαιότερα έδινε το δυναμικό «παρών» και στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.



Pressnews.gr-gegonota.eu


ΠΗΓΗ


*Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger