Η τηλεπάθεια του ονείρου είναι το γεγονός στο οποίο ένα άτομο επηρεάζει ή στέλνει συγκεκριμένες εικόνες σε ένα κοιμώμενο άτομο μέσω τηλεπάθειας. Αυτή η μορφή των παρα ψυχολογικών (PSI) φαινομένων έχει καταγραφεί ανά περιόδους. Ενώ έχει υπάρξει ενδιαφέρον ζήτημα όσο καιρό επικοινωνούν οι άνθρωποι, οι θεωρίες πίσω από αυτό το φαινόμενο ξεκίνησαν να παγιώνονται με το ψυχοαναλυτικό κίνημα. Σπουδαίοι στοχαστές όπως οι Φρόιντ, Τέσλα και Γιουνγκ, ενδιαφέρονταν πολύ γι αυτό και πίστευαν στις μη σωματικές ικανότητες των ανθρώπων.
Την ημέρα που η επιστήμη θα ξεκινήσει να μελετά μη σωματικά φαινόμενα, θα κάνει περισσότερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ότι όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της- Nikola Tesla
Μόλις η τεχνολογία έφτασε στην ιδέα των ανθρώπινων δυνατοτήτων ξεκινήσαμε να ελέγχουμε τις θεωρίες. Ιδιαίτερα ο Δρ Montag Ullman, πειραματίστηκε στα μέσα του 60 για να ελέγξει τις ιδέες ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να στείλουν ξαφνικά επιλεγμένο και συγκεκριμένο υλικό. Διενεργημένα στο Ιατρικό Κέντρο Maimonides στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, τα υποκείμενα του ελέγχου κατάφεραν να στείλουν εικόνες, φωτογραφίες και ζωγραφιές. Ο Δρ Stanley Krippner μπήκε στο πείραμα λίγο μετά αφού ξεκίνησε. Ο Krippner ακόμα πειραματίζεται ενεργά σε αυτό το πεδίο. Τα πειράματα διήρκησαν περισσότερο από δέκα χρόνια, δίνοντας στατιστικώς σημαντικά αποτελέσματα.
Τα πειράματα ήταν μοιρασμένα έτσι ώστε να υπάρχει ένας «αποστολέας» και ένας «δέκτης». Κάποιος που θα έστελνε τηλεπαθητικά συγκεκριμένες εικόνες και κάποιος που θα λάμβανε τηλεπαθητικά αυτές τις εικόνες. Ο αποστολέας και ο παραλήπτης θα συναντιόνταν για λίγο πριν το πείραμα. Θα χώριζαν και θα στέλνονταν σε δωμάτια μακριά το ένα από το άλλο. Ο «αποστολέας» θα είχε μία τυχαία επιλεγμένη εικόνα που θα τον περίμενε στο δωμάτιο. Δε θα είχε καμία πρότερη γνώση του τι θα έστελνε. Θα συγκεντρωνόταν στην εικόνα και θα προσπαθούσε να την στείλει τηλεπαθητικά στον παραλήπτη.
Ο παραλήπτης βρισκόταν συνέχεια σε ακτίνα εκατό μιλίων. Αφού θα κοιμόταν θα τον ξυπνούσε σκοπίμως το προσωπικό σχεδόν αμέσως αφού θα έμπαινε στο στάδιο REM του ύπνου. Μαζί θα συμπλήρωναν μια αναφορά του τι είχαν βιώσει.. Τα δεδομένα των πρωτότυπων εικόνων χωρίστηκαν σθεναρά Οι περιγραφές δόθηκαν σε ένα ξεχωριστό κομμάτι της ομάδας μαζί με τις περιγραφές των εμπειριών του αποστολέα.
Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Τα υποκείμενα σχεδόν πάντα έδιναν μια ερμηνεία των σταλμένων πληροφοριών που ήταν σχετική. Οι εικόνες και εμπειρίες δεν έφταναν πάντα όλες στον παραλήπτη. Μια εικόνα που στάλθηκε ήταν ένας πίνακας μιας αίθουσας χορού. Ο παραλήπτης ανέφερε ότι ονειρεύτηκε έναν χώρο γεμάτο κορίτσια. Σε ένα από τα όνειρα κορίτσια προσπάθησαν να χορέψουν με αυτόν που ονειρευόταν πολλές φορές.






Γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Πληροφορίες που ήταν προηγουμένως άγνωστες σε ένα άτομο γίνονται γνωστές από τη στιγμή που κάποιο άλλο άτομο ξεκίνησε τα φαινόμενα. Η τεχνολογία και η επιστήμη ακόμα δεν έχει πραγματικές απαντήσεις. Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι αν κάθε άτομο χρησιμοποιεί τα ίδια φαινόμενα για να στείλει πληροφορίες. Ένα άτομο θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τηλεπάθεια ενώ το άλλο χρησιμοποιεί μια τρελή μορφή πνευματικής μετάθεσης! Το γεγονός ότι αυτές οι πληροφορίες δεν πλήττουν τα κύρια κύματα των κέντρων πληροφοριών είναι πολύ ενοχλητικό.Η κυβέρνηση πειραματίζεται με τα PSI από το 60 αλλά δεν έχει μοιραστεί κανένα από τα ευρήματά της. Τόση πολλή ενέργεια έχει σπαταληθεί κρατώντας αυτή τη γραμμή έρευνας στο σκοτάδι, αλλά τα πειράματα ακόμα επιτρέπονται να συνεχιστούν. Πιστεύω ότι υπάρχουν πληροφορίες σε αυτό το θέμα που έχουν κοινοποιηθεί.


Μετάφραση: awakengr.com via  thespiritscience.net



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger