Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα!! Την ώρα που οι Ευρωπαίοι κάνουν λόγο για μεταφορά των συνόρων της ΕΕ στα Σκόπια και ετοιμάζονται …για να πετάξουν την Ελλάδα με τις κλωτσιές από την συνθήκη Σένγκεν ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Ιράν, όπου η σύζυγος του φοράει την μουσουλμανική μαντήλα και…κάνει πρόβα στα νέα ήθη και έθιμα που θα επιβληθούν στο Ελλαδιστάν, όπως θέλουν να μετατρέψουν τη χώρα που έχει παραδοθεί στις ορδές των λαθρομεταναστών. 

Διαβάστε την είδηση που μεταδώθηκε σε καθεστωτικό ιστολόγιο και δείτε τις εικόνες:
Η Περιστέρα Μπαζιάνα με… μοβ μαντήλα- Συνόδευσε τον πρωθυπουργό στο Ιράν. Η πρώτη Κυρία της Ελλάδας όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Στο Ιράν βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Τον Έλληνα Πρωθυπουργό συνόδευσε στο ταξίδι του η σύζυγος του Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία για ακόμη μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η πρώτη Κυρία της Ελλάδας, σεβόμενη τις παραδόσεις της χώρας, φόρεσε μαντήλα χρώματος μοβ. Η ίδια φορώντας μαύρα και έχοντας βαμμένα τα χείλη της με μπορντό κραγιόν ξεναγήθηκε στο  στο Τεχνολογικό Πάρκο Τεχεράνης.


Και μπορεί να ήταν σχεδόν άβαφη… όπως την έχουμε συνηθίσει, ωστόσο, τόσο το έντονο κραγιόν της όσο και τα κόκκινα νύχια της, έκαναν την εμφάνιση της εντυπωσιακή.


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger