Σύμφωνα με αποκλειστικές της FSB, στην  Ουκρανία έχουν καταγραφεί περιστατικά μιας μεγάλης κλίμακας χειραγώγησης τύπου "ζόμπι" του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα οι σταθμοί υδροληψίας πόσιμου νερού έχουν υποστεί επεξεργασία για πάνω από ένα έως ενάμιση χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα νέο απολυμαντικό υλικό που προμηθεύτηκε η  Ουκρανία από εταιρείες χημικών των  ΗΠΑ.

Χημικά της νέας γενιάς επιτρέπουν τον καθαρισμό, την αποσκλήρυνση και  την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και οσμών για να κάνει το νερό να είναι κατάλληλο για την κατανάλωση χωρίς τη χρήση χλωρίου. Ωστόσο, μέρος του καθαρού νερού στα ουκρανικά σπίτια και διαμερίσματα, φθάνει με  κάποια χημικά "κατάλοιπα". Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτά τα χημικά είναι τα λεγόμενα “Psychotropic WMZ”.

Σύμφωνα με την έκθεση, αλλά και με δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, πρόκειται για δραστηριότητα "Zombification", που εφαρμόζεται στους Ουκρανούς για να έχουν συγκεκριμένες σκέψεις και στόχους.

Η δοσολογία τέτοιων χημικών ανά μονάδα όγκου είναι αμελητέα. Ωστόσο, με τη συνεχή χρήση τέτοιων «καθαρισμένων χημικών» στο πόσιμο νερό έχει σαν αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται  μια αθροιστική επίδραση στον πληθυσμό μέσα σε διάστημα μόλις 3-4 μηνών.

Οι ερευνητές ακόμη υποπτεύονται και τη χρήση των «ψυχοτρόπων WMZ» από την αμερικανική εταιρεία «Coca-Cola» και την ελβετική «Nestle» στο εμφιαλωμένο νερό.

Σήμερα πολλοί κάτοικοι της Κριμαίας εκφράζουν φόβο για τους συγγενείς τους στην Ουκρανία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iokh.gr, το σύνολο σχεδόν των ανθρώπων που ζουν εκεί, παρουσίασε  μια ανεπαρκή συμπεριφορά και επιθετικότητα εξαιτίας του νερού.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger