Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στην Ελλάδα που καταρρέει, περνούν καθημερινά νόμοι, για τους οποίους δεν ενημερωνόμαστε καν, κι ούτε πρόκειται, αφού η κυβέρνηση επιθυμεί να μένουν κάποιες αποφάσεις στις σκοτάδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, δημοσιεύτηκε πριν λίγες ημέρες ένας νόμος ο οποίος αφορά τους διορισμούς, τις αξιολογήσεις και λοιπά διοικητικά θέματα των δημοσίων υπαλλήλων. 

Μέσα όμως στο νόμο κρύβεται μία παγίδα. Μία "πρόταση" η οποία επιχειρεί προφανέστατα να εξυπηρετήσει κομματικά συμφέροντα. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε πως οι προαγωγές υπαλλήλων δε θα αναρτώνται πλέον στη Διαύγεια και την Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Δηλαδή, θα μπορεί πλέον η κυβέρνηση να κάνει ότι είδους προαγωγή επιθυμεί, δίχως κανείς να το ανακαλύψει. Μπορεί δηλαδή κάποιος από υπάλληλος καθαριότητας να αναλάβει διευθυντική θέση στο Δημόσιο, αλλά εμείς να μην το μάθουμε ποτέ.

Είναι τραγικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση διατυμπανίζει πως τα κομματικά παιχνίδια έχουν τελειώσει, την ίδια ώρα που εκείνοι συνεχίζουν να προωθούν τέτοιους προκλητικούς νόμους...



Δημοσίευση σχολίου

Blogger