Από την Ιόλη Πιερίδη

O επικεφαλής του IMF Dominique Strauss-Kahn και η Βασίλισσα της Ολλανδίας (Queen Beatrix of the Netherlands)- η οικογένεια της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είναι προσκεκλημένοι στο γάμο του Νικάλαου και της Τατιάνας στο διάσημο κοσμοπολίτικο θέρετρο Porto Heli, αγαπημένο προορισμό του διεθνούς τζετ-σετ Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργου Λιάγκα, Ναταλία Γερμανού κ σια.
Οπως τονίζαμε και σε παλαιότερη ανάρτησή μας η πρώην βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται-ελέω IMF- ν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με τη σύμφωνη γνώμη ισχυρών ονομάτων όπως είναι η οικογένεια Λάτση, η οικογένεια Αγγελόπουλου, κλπ.
Η αποκάλυψη της συνεργατιδάς μας κας Ιόλης Πιερίδη, για τη Συνάντηση του Λονδίνου και την δημιουργία του κόμματος επιχειρηματιών-εφοπλιστών προκάλεσε αίσθηση και τις αναμενόμενες αντιδράσεις.
Πολλοί φίλοι ζήτησαν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για τα πρόσωπα αλλά και για όσα συζητήθηκαν ανάμεσα στους Ελληνες και Κυπρίους Επιχειρηματίες και Εφοπλιστές.
Η κα Πιερίδη, επανέρχεται σήμερα με τη συν
έχεια του αποκαλυπτικού δημοσίευματός της>Το ΔΝΤ δεν θα φύγει ποτέ πλέον απο την Ελλάδα.
Αλλά ακόμη κι οταν “φύγει” θεωρητικά θα φροντίσει να τοποθετήσει μια κυβέρνηση τοποτηρητών του.Κανείς δεν έχει διάθεση να “διασώσει” την Ελληνική Οικονομία και στη συνέχεια να την παραδώσει εκ νέου στους γνωστούς Ελληνες πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Μ αυτό ως δεδομένο οι 17 Ελληνες και Κύπριοι μεγαλοεπιχειρηματίες και εφοπλιστές, που συμμετείχαν στη συνάντηση, αποφάσισαν να παίξουν ενεργό ρόλο στο νέο πολιτικό τοπίο που πρόκειται σύντομα να γίνει πιο συγκεκριμένο, πιο ξεκάθαρο.
Οι ίδιοι υποστήριξαν οτι τα κινητρά τους είναι η αγάπη για την πατρίδα και η ανάγκη να διασωθεί η Εθνική μας ταυτότητα.
Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την ηγεσία ενός τέτοιου κόμματος Εθνικής Σωτηρίας-το χειμώνα του 2010 θ αυξηθούν δραματικά οι Ελληνες που θ αναζητούν την τροφή τους στα σκουπίδια και με τέτοιες εικόνες να κάνουν το γύρω του πλανήτη κανείς πρωθυπουργός δεν θα σταθεί όρθιος, ήταν η εκτίμηση-ήταν αυτό του Πρίγκηπα Νικόλαου.
Ο γάμος του που θα τελεσθεί το Φθινόπωρο θα είναι απο πλευράς καλεσμένων μια επίδειξη πρωτοφανούς δύναμης.
Το μισό IMF πρόκειται να δώσει το παρόν!
Οσο για το προφίλ – ηγέτη του νεαρού πρίγκηπα, αυτό το έχουν αναλάβει ήδη δύο κορυφαίες εταιρείες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Μια γαλλική και μία αμερικανική.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger