Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του  διαδίκτυο μία φωτογραφία του Πάπα, η αυθεντικότητα της οποίας μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί. Στη φωτογραφία λοιπόν φαίνεται ο Πάπας, ο οποίος φορά έναν σταυρό, ο οποίος επιπροσθέτως έχει έναν σκελετό και μερικά πρόβατα γύρω από αυτό.



Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει αναταραχές στους κόλπους της Καθολικής εκκλησίας, καθώς το σύμβολο αυτό δε θυμίζει κάτι το χριστιανικό.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα της φωτογραφίας, τότε ο Πάπας κρύβει κάτι τρομακτικό.


voicenews.gr
makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Καλησπέρα Νίκο!
    Δεν υπάρχει τίποτα το τρομακτικό στην υπόθεση. Ο συγκεκριμένος πάπας, αποκαλείται -όπως ίσως θα έχεις ακούσει- «μαύρος πάπας». Ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα Ιησουιτών οι οποίοι ουδεμία σχέση με το χριστιανισμό έχουν. Αντίθετα, είναι εκείνοι που τροφοδοτούν την Opus Dei, η οποία με τη σειρά της αποφασίζει ποιος θα είναι ο πάπας. Φυσικά, η Opus Dei, είναι σε άμεση εξάρτηση από την οικογένεια Ρόθτσιλντ. Ο δε συμβολισμός του σκελετού που πλαισιώνεται από τα πρόβατα, είναι σατανιστικής - αποκρυφιστικής προέλευσης. Τα πρόβατα συμβολίζουν τις μάζες, ενώ ο σκελετός συμβολίζει το Χριστό, δίνοντας το μήνυμα ότι «οι χριστιανοί είναι τα πρόβατα που προσκυνάνε έναν νεκρό». Με αυτόν τον τρόπο, χλευάζουν την Ανάσταση. Από την άλλη, Ο σταυρός που βλέπουμε στην εικόνα, έχει ρουνική προέλευση και παραπέμπει στην Καμπάλα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή