Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε από αγνώστους ο πασίγνωστος Έλληνας βουλευτής. Σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου, δύο άτομα που παρίσταναν τους ασθενείς, χτύπησαν το κουδούνι του. Στην συνέχεια του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν αλύπητα.
Ο λόγος για τον γνωστό υποψήφιο βουλευτή του ΔΗΚΟ και ιατρός Ανδρέα Φάντη, που όταν άνοιξε την πόρτα, οι δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοφόρτωσαν. Αρχικά έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε, όντας ματωμένος, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις , όπως σημειώνει το enimerosi-247.blogspot.gr

Σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ δήλωσε :
«Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει με αποτροπιασμό την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Φάντης.



Αυτού του είδους οι θρασύδειλες και ύπουλες ενέργειες πλήττουν πρώτα απ’ όλα τη δημοκρατία και την ελευθερία και θυμίζουν παρωχημένες εποχές.

Η επίθεση κατά του Ανδρέα Φάντη ακολούθησε τους βανδαλισμούς σε αφίσες του υποψήφιου βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριου Παναγιώτου.

Προειδοποιούμε ότι, δεν θα ανεχτούμε τραμπουκισμούς από ανεγκέφαλους φανατικούς, που δεν μπορούν να ανεχτούν τη φωνή και τις θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προειδοποιούμε επίσης ότι κανένας δεν πρόκειται να εκφοβίσει το Δημοκρατικό Κόμμα και τον κόσμο του. Κανένας δεν πρόκειται να μας λυγίσει ή να μας σιγήσει»…

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger